Jos: "Oud menneke"

Gepubliceerd op 27 april 2018 om 21:28

Volgens de arts vanmorgen zit ik er goed bij. Ik kan inderdaad mijn bed uit. Alleen mijn buikspieren werken niet mee. Uit bed komen is een crime, als ik eenmaal loop gaat het wel. Nouja, voetje voor voetje. De ochtend voor de operatie heb ik een uur rond het ziekenhuis gewandeld. Lekker doorgelopen. Nu moet ik mijn best doen om 2 keer door de gang te schuifelen.

Maar ik ben mobiel. Soort van althans. Ik kan zelf naar het toilet en ik kan iets te drinken pakken. Nog geen 24 uur na de operatie. Misschien verwacht ik teveel.

Verder heb ik vandaag veel bezoek gehad. Tamara met de kinderen, pa en ma, Janneke en Huib, Lieke en Tobe. Dat geeft lekker wat afleiding. Al vind ik het ook niet erg om tussendoor alleen te zijn. Uitrusten en filmpjes kijken op mijn mobiel. Monty Pythons Flying Circus is sinds kort te zien op Netflix. Absurdistische humor. Flauw genoeg om te kunnen volgen met de pijnstillers. Lezen of iets serieus kijken lukt niet omdat ik moeite heb om het te volgen. Dus, Monty Python. Er zit stof op van ver voor mijn geboorte. Zo oud is de serie al. Misschien wordt ik toch een oud menneke. Zo voel ik me wel vandaag!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Super ! Voetje voor voetje mobiel.........maar je bent mobiel en het is pas twee dagen geleden dat je geopereerd bent. Je wil natuurlijk wel meer maar doe het rustig aan. Die buikspieren komen ook wel in orde met zo'n getraind lichaam. Monty Python, zit zeker stof op en al "voel" je je een oud "menneke" ........alles heeft z'n tijd nodig. We denken veel aan je en wensen je veel sterkte en beterschap !

Rinus en Joke Slabbekoorn
6 jaar geleden

Tja ,jij vindt dat je oud Menneke bent ,wij vinden je een topper!!!Zo kort na de o.k.al schuifelen,die buikspieren hebben ook een mep gekregen!!doe het rustig aan ,alles heeft zijn tijd nodig. Beterschap hoor!!we denken aan je