Jos: "Resumé"

Gepubliceerd op 9 april 2018 om 20:27

Morgen. Begin van de middag. Dan weet ik wat er op de scans te zien is. Voor nu een resumé van wat er gebeurd is na de diagnose.

Vrijdag 16 maart ga ik naar het ziekenhuis voor een coloscopie. Eindelijk zou ik weten wat de klachten met mijn ontlasting veroorzaakt. Er is een kans dat het kanker is. Het blijkt kanker te zijn.

Meteen worden er afspraken ingepland. 21 maart CT-scan. 22 maart MRI-scan. 23 maart bespreking met de artsen. Ik ga de malle molen in. De CT-scan viel mee. De MRI-scan werd afgebroken vanwege een krammetje wat geplaatst is bij de coloscopie. Het gesprek op 23 maart slaat nergens op. Bij het binnenkomen wordt gevraagd waarom we niet bij de MRI-scan waren… We leggen uit dat we daar waren. De arts zegt sorry. En als je iets niet wilt horen van een arts is dat het woord sorry…

Naast de darmkanker zitten er twee plekjes op mijn lever. De arts doet daar luchtig over. Afspraak voor een nieuwe MRI van de darmen en de lever 28 maart. 27 maart om 16:10 wordt die afspraak met een week verzet. Ik ga niet akkoord. Einde ETZ…

Op naar het Catharina. Vrijdag 30 maart de eerste afspraak. Het lukt niet om dezelfde dag nog door de MRI te gaan. Dat wordt 6 april. Dinsdag 10 april de uitslag. Eindelijk waar we 23 maart hadden moeten zijn!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Natasja
6 jaar geleden

Morgen dan eindelijk de uitslag.. succes en sterkte morgen, we denken aan jullie.