Jos: "Reacties"

Gepubliceerd op 7 april 2018 om 20:42

Mensen die Whatsapp berichtjes sturen. Mensen die kaartjes sturen. Mensen die reacties posten op de website. Mensen die langs komen. Mensen die kaarsjes branden. Mensen die bidden. Mensen die meedenken. Mensen die bellen. Mensen die me aanspreken. Bloemen van TMC. Chocolade van Vanderlande. Teveel om op te noemen!

Wat een reacties. Ongelooflijk! Dit geeft mijn gezin en mij ontzettend veel steun! Een gouden rand om een zwarte periode. Ik doe mijn best om zo veel mogelijk persoonlijk terug te reageren. Ik wil graag vertellen hoe enorm ik al dit medeleven waardeer! Ontzettend bedankt allemaal! Enorm lief en overweldigend!!!

Wat mij opvalt is dat iedereen op zijn/haar eigen manier uiting geeft aan de gevoelens. Ik weet hoe moeilijk het is om te reageren. Helaas uit ervaring. Wat moet je zeggen? Sterkte? Klinkt zo zwaar. Succes? Hmmm. Tot ziens? Tsjah. Nu ik aan de andere kant sta weet ik het antwoord. Het maakt niet uit.

Wat ik mooi vind is dat alle reacties gemeend zijn. Recht uit het hart. Open en oprecht. Nu ik al dit medeleven ontvang weet ik niet goed wat ik terug moet zeggen. Blijf vooral reacties sturen! En uit de grond van mijn hart…

Bedankt!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Ineke van Gestel
6 jaar geleden

Lieve Tamara,Jos en Kids.
Helaas weet ik uit eigen ervaring, dat sterkte niet de juiste woord keuze isπŸ˜‰
Wel weet ik dat jullie samen, een warm gezin zijn, die deze (flinke) hobbel samen gaan nemen.
Ik reageer niet altijd, maar mijn kaarsje en gedachten zijn bij jullie. In positieve zin πŸ’‹πŸ’‹
Liefs Ineke en Wim.