Jos: "Poging twee!"

Gepubliceerd op 5 april 2018 om 21:08

Gisteren heb ik een afspraak gemaakt met de huisarts. Ik voel me de laatste paar dagen op een vervelende manier moe en duizelig bij snel opstaan. De symptomen lijken erg op bloedarmoede. Vanmorgen een goed gesprek met de huisarts. Hij is erg betrokken. Dat is fijn! Na een snelle analyse van mijn bloed blijk ik geen bloedarmoede te hebben. Zelfs een hoog ijzergehalte in het bloed. Mijn lichaam is aan het vechten tegen de kanker.

Gelukkig gaat het morgen gebeuren. MRI-scan poging twee! Er worden foto’s gemaakt van mijn darmen en mijn lever. Bij een MRI moet je stil liggen. Anders worden de foto's vaag. Op zich is stil liggen geen probleem. Totdat iemand zegt dat je stil moet blijven liggen. Dan heb je ineens overal jeuk en lig je niet lekker...

Morgen… eindelijk… (als de MRI lukt...) is alles compleet om een behandelplan te kunnen maken. Begin volgende week gaan we dat bespreken. Lang genoeg gewacht, ik wil weten waar ik aan toe ben. De kanker mag mijn lichaam uit. Laat het behandelplan maar komen!

 

Ps. Joyce heeft vanavond haar eerste ballonhondje gevouwen. Helemaal zelf!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Klaske
6 jaar geleden

Dat heb je mooi gemaakt Joyce!!!!!!

Jos heel veel sterkte. Weet je hoe lang de MRI duurt? Is wel een beetje handig als je dit weet. En een muziek cd mee nemen!!!!

Cindy
6 jaar geleden

Top gedaan Joyce! Een echte dashund! Nog even en dan moet papa maar een hondenhok gaan timmeren. Maar eerst moet hij stilliggen en niet aan kriebelende tenen denken😜.

Lydie Rijsdijk
6 jaar geleden

Dag Jos en Tamari. Via je ouders Rinus en Jannie weten wij van de situatie bij jullie. Jos jij was nog met jè ouders en wij samen in Annecy. Je was nog een klein mannetje. Ze werkten Eduard en je Pa bij Rijkswaterstaat. Vandaar onze belangstelling. Heel veel sterkte voor jullie. Ik volg je blog.Lydie