Jos: "Nooit meer het ETZ ziekenhuis!"

Gepubliceerd op 27 maart 2018 om 16:08

Wat overkomt me nu weer. Ik ben onder de indruk dus vergeef me emotie in deze blog. Wat is het geval? Morgen (28-03) om 10:40 had ik een afspraak voor een MRI-scan van de darmen en de lever. Had…

Vanmiddag om 16:10 word ik gebeld door een privé-nummer. Het ETZ. De afspraak voor de MRI is niet goed ingepland. Of ik morgen de MRI in wil voor een scan van de darmen en 4 april voor de lever. Mooi niet dus, we hebben een afspraak en die ga ik niet ten nadele van mij veranderen. De mevrouw aan de lijn gaat het bespreken.

Om 17:02 wordt ik weer terug gebeld. Het is niet mogelijk om morgen alles door te laten gaan. Ongelooflijk, als ik de tandarts minder dan 24 uur van tevoren afbel moet ik gewoon betalen, maar een ziekenhuis kan dit maken. Ook het tijdstip op de dag. Nauwelijks tijd om andere opties te bespreken.

Snel mijn zorgverzekeraar gebeld voor opties. Ik moet opnieuw het traject in bij een ander ziekenhuis. Snel de huisarts gebeld. Die gaan morgen een spoedverwijzing voor mij maken. Gelukkig.

Conclusie. Nooit meer ETZ voor mij, alle afspraken zijn geannuleerd die stonden. Zo ga je niet met mensen om! Wat een prutsers!

Klein lichtpuntje, tussen de middag belde de huisarts spontaan op om te vragen hoe het met mij ging. Deze diagnose had ook hij niet verwacht. Hij belde om te vragen hoe het ging. Zo zou zorg moeten zijn!

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke
6 jaar geleden

Wat een toestand bij jullie zeg ! Hopen dat je snel bij een goede dokter terecht kan. Idd prutsers daar
Succes en heel veel sterkte !!!!

Jannie de Bel
6 jaar geleden

Sprakeloos, machteloos, verdrietig. Zo ga je niet met mensen om. Maar helaas.
Hopen op snel meer duidelijkheid. Dit is om gek van te worden.

Chris Steketee
6 jaar geleden

Heel veel sterkte Jos, het valt niet mee om dat allemaal te verwerken, en zeker niet als je zo van kastje naar de muur gestuurd word, we hopen dat er nu maar snel een behandelplan komt, zodat je weet waar je aan toe bent. We leven met jullie mee
Chris en Anja Steketee

Rinus en Joke Slabbekoorn
6 jaar geleden

Dit is te gek voor woorden ,zo ga je niet met mensen om zeker niet mensen die deze diagnose gehad hebben .waar moet dit naar toe in de zorg .

Cindy
6 jaar geleden

Uhhh??? De zorg laat wel wat te wensen over zeg...zachtjes uitgedrukt.

Grrrr!! Je zou ze voor de tuchtcommissie slepen. Maar laten we eerlijk zijn: daar schieten jullie geen fluit mee op. Dus hop hoofd omhoog en weeer door de molen heen.

Sterkte en dikke kus😘

Klaske
6 jaar geleden

Hoi Jos,

Groot gelijk dat je een ander ziekenhuis kiest. Het gaat om jou en niet om een nummer!!!!!!

Helaas gaat het zo. Soms zo erg dat je 4 x op je strepen moet staan dat een bepaald onderzoek er echt achter aan stond gepland. Arts belt mijn arts.. Waarom denkt u dat ik het heb vervroegd. Ook ja nu lees ik het. Als me zoiets weer overkomt bel maar even met mijn arts.
Daarom Jos het gaat om jou en jou lichaam!!!!!

Heel veel sterkte vriendin van Ina

Joost
6 jaar geleden

Wat een soap. Voel de emotie! Goed gehandeld Jos en fijn dat je huisarts betrokken is.
Hou je haaks💪

Mathilde
6 jaar geleden

Inderdaad zo zou de zorg moeten zijn. Jammer dat sommige artsen je als werk behandelen. Sterkte!

adrie en tonny
6 jaar geleden

jos en tamara wat een vervelende start voor de onderzoeken
wel een goede reactie van jou om het niet te accepteren
hou zo vol we wensen jullie het allerbeste en heel veel sterkte hopende op een goede uitslag uiteindelijk