Jos: "Een nieuw begin"

Gepubliceerd op 28 maart 2018 om 21:38

Woensdag 28-03 om 10:40 had ik een afspraak met het Elizabeth – Twee Steden Ziekenhuis (ETZ tegenwoordig). Een MRI van de darmen en de lever. Afspraak gemaakt. Deal!

Het kan dat er iets veranderd. Een fout in de planning, onvoorziene omstandigheden, ziekte of overmacht. Het kan dat de afspraak verzet wordt. De tegenpartij zal echter niet zomaar akkoord gaan als er een deal gesloten is en deze verslechtert. Basiscursus onderhandelen! Als ik de deal zou willen veranderen kan dit ook niet. De afspraak staat!

Toch belt het ETZ minder dan 24 uur voor de scan. Planningsfout. Het voorstel is om woensdag een MRI van de darmen te maken en een week later van de lever. Waarom zou ik daar mee akkoord gaan? Ik wil vrijdag duidelijkheid. Mijn tegenvoorstel is om woensdag of donderdag eind van de dag door de scanner te gaan. 

De assistente gaat overleggen met haar supervisor. Een uur later word ik teruggebeld. Dezelfde niet beslisbevoegde assistente. Het voorstel woensdag darmen, een week later lever verandert niet. Geen beweging in mijn richting. Ik ben niet akkoord. Dit betekend einde ETZ!

Dat betekent ook een nieuw begin. Opnieuw bellen met de huisarts. Een nieuwe verwijzing voor het ziekenhuis. Alles van voor af aan. Het eerste telefoontje naar Catharina ziekenhuis in Eindhoven is een teleurstelling. Een afspraak inplannen kan een week duren als de verwijzing geen spoed is.

Een uur later word ik opnieuw gebeld. Vrijdagmiddag om 13:30 kan ik terecht! YESSSS!

Reactie plaatsen

Reacties

Klaske
6 jaar geleden

Super super wat fijn voor je Jos. Goede nachtrust sterkte hoor. We bidden voor je groetjes klaske

Klaske
6 jaar geleden

Ben er nog even vanavond hadden we hiervoor gebeden. Schitterend. Slaap lekker!!!

Ina
6 jaar geleden

Fijn dat er nog ziekenhuizen zijn die wel meedenken. Wanneer krijg je nu de uitslag? Wens jullie veel sterkte en hoop op een goede uitslag.