Tam: "Gevoel volgen"

Gepubliceerd op 27 maart 2018 om 13:37

Nooit gedacht of durven denken dat onze website zo vaak bezocht en gelezen zou worden. Ik heb mijn gevoel gevolgd bij het maken van de site op de dag dat we de uitslag kregen van het darmonderzoek. Nu inmiddels alweer 11 dagen geleden en ruim 2000 bezoekers die op onze site hebben gekeken.

 

Wat is het fijn de steun die we krijgen van iedereen om ons heen, doordat mensen meelezen op de site en zo betrokken zijn hebben we overal waar we komen fijne gesprekken. Mensen zijn al op de hoogte en vragen hoe het gaat, sturen kaartjes, bloemen, berichtjes, reacties enz. Als we er even doorheen zitten kunnen we bij iedereen terecht zo een ontzettend fijn gevoel. Voor mij maakt het de drempel lager om ook echt hulp te vragen en bijv. de kinderen even ergens anders onder te brengen. Ik doe alles heel graag zelf en zal dit ook zoveel mogelijk doen, maar wat fijn dat we zo een fijne, lieve, betrokken groep mensen om ons heen hebben die ons steunen.

 

Wat ben ik blij dat ik mijn eerste gevoel gevolgd heb en deze website heb gemaakt, maar nu moet ik even over mijn plankenkoorts heen stappen om af en toe ook een berichtje te plaatsen en mijn gevoel te blijven volgen. Want wat gaan die gevoelens alle kanten op en wat is het dan fijn dat je dat gewoon tegen iemand kan zeggen. Ik volg mijn gevoel en de emoties die daarbij horen, ze mogen er allemaal zijn.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jannie de Bel
6 jaar geleden

Mooi geschreven Tam.

Marielle (mama van Noud)
6 jaar geleden

Hi Tamara en Jos,
Wat fijn dat jullie hier zo open over zijn. Ik heb het gevoel dat ik zo jullie priveleven binnen wandel, maar gelukkig wel met jullie toestemming ;-)
Zeer bewonderenswaardig hoe daadkrachtig jullie met de situatie omgaan.
Ik wens jullie de best denkbare uitslagen toe!

Joke Slabbekoorn
6 jaar geleden

Heel blij dat je je gevoel gevolgd heb ,en het voor ons mogelijk gemaakt heb om het wel en wee te kunnen volgen ,mooi verwoord van je

Mathilde
6 jaar geleden

Fijn Tamara. Deze mensen hebben jullie vast niet voor niks om jullie heen verzameld.