Jos: "De eerste zwemles"

Gepubliceerd op 17 maart 2018 om 12:18

Badmeester Kees vertelt zijn verhaal. Joyce gaat op zwemles. Vanmorgen een grote lach op haar gezicht en met zijn allen in de auto. Vandaag is het de eerste kennismaking.

Goed, gisteren slecht nieuws gehad. Met een lach en een traan genoten van de vele steun van vrienden, familie en bekenden. Ontzettend bedankt allemaal! Het nieuws delen en jullie reacties zijn fijn!

Het leven gaat ook gewoon door. Die drie worden, je hebt darmkanker, veranderen daar niets aan. Dus vandaag zwemles, schaatsen en bij Huib en Lieke langs. Op de zwemles na een normale zaterdag.

Op de terugweg van het zwembad ga je toch weer nadenken. Grofweg over anderhalf jaar mag Joyce afzwemmen zei badmeester Kees.

Over anderhalf jaar…

Reactie plaatsen

Reacties

Cindy
6 jaar geleden

Ja Jos, over anderhalf jaar ja! Dus dat gaat nog heeeeel veeeel uurtjes heen en weer rijden worden, heeel wat uurtjes aanmoedigen, heel wat keren zwemtasje vullen en legen en vooral ook het wassen ervan. En zo'n zwembad verslijt badpakken! Oh en vergeet niet om antiklit spul voor dr haren mee te nemen, want chloor en haren zijn geen vriendjes.
Dikke kus😘

Jos
6 jaar geleden

Haha Cindy, dat doe ik met alle liefde en plezier!