Tam: "Vrijdag 16 maart 2018"

Gepubliceerd op 16 maart 2018 om 20:23

 ❤ Vandaag het begin van onze nieuwe werkelijkheid ❤

Wat kan je leven in 1x op zijn kop gezet worden en wat hadden we dit niet verwacht. Vandaag ging Jos voor een darmonderzoek naar het ziekenhuis, waar we door een ontzettend lieve leuke grappige en zorgzame verpleegkundige worden opgevangen. Ze maakt grapjes en samen brengen we papa naar beneden. Wat een avontuur. Joyce en Joey vinden het spannend, maar ook heel leuk en avontuurlijk.

Nu mogen wij wachten totdat we een telefoontje krijgen dat we weer naar papa toe mogen. We hebben van alles mee om te doen en hebben een mooi plekje gevonden. Achterin bij het raam waar een heel grappig koolmeesje bleef proberen om binnen te komen. Daar gaat de telefoon en we mogen naar papa toe, de lieve zuster of dokter zoals Joey haar noemt als we in de lift staan staat ons al op te wachten. De kinderen blijven bij haar en wij hebben gelijk een gesprek met de arts die het onderzoek heeft gedaan bij Jos. Jos is goed wakker en heeft zelf mee kunnen kijken tijdens het onderzoek.

De arts benoemd heel praktisch wat ze gezien heeft en dat het er heel erg slecht uitziet de plek die ze op 15 cm van de uitgang in zijn darmen hebben gevonden. Ze spreekt de woorden uit die voor ons nog heel moeilijk zijn om op te schrijven of dus zelfs te typen "darmkanker" 

Woensdag heeft Jos een CT scan van zijn buik en donderdag een MRI-onderzoek. Vrijdag hebben we een MDO (Multi Disciplinair Overleg) waarin we alles te horen krijgen en we de verdere opties te horen krijgen.

 

We houden jullie op de hoogte,

❤ Liefs de Belletjes 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Yvette
6 jaar geleden

Lieve Jos, Tamara, Joyce en Joey.
Hier zijn geen woorden voor 😢
Wij wensen jullie veel sterkte
Liefs,
Michael, Yvette en Mitch

Ilse
6 jaar geleden

Omg wat een schrik. Angst, verdriet, pijn. Maar ook liefde, kracht en steun. Heel veel sterkte. Liefs ilse

Mathilde
6 jaar geleden

Wat moet het verschrikkelijk zijn om zo’n bericht te krijgen. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht. We hopen met jullie mee op wat lichtpuntjes na alle onderzoeken volgende week. Hou je taai Jos!
Rob, mathilde en Boas.

Leonie
6 jaar geleden

Lieve Tamara, Jos en kindjes. Wat hadden we dit 30 jaar geleden niet kunnen bedenken toen we nog 'zorgeloos' over het schoolplein dartelden. De onbezorgdheid van een kind, ik had het jullie kindjes ook gegund. Maar de spannende periode waar jullie doorheen moeten zal hen vormen, zal jullie vormen. Ik kan niet anders dan jullie ongelooflijk veel kracht toewensen. Houd elkaar goed vast. Liefs Leo

inge
6 jaar geleden

verschrikkelijk wat een bericht! heel veel sterkte samen.

André de Looff
6 jaar geleden

Beste allemaal, dit is een heftig bericht wat je niet eventjes accepteert, ook al weet je dat dat zal moeten. En natuurlijk flitsen de ergste gedachten door je hoofd, dat is logisch. Maar vul het niet in, kijk dag voor dag wat de kansen zijn en fixeer je niet enkel op de schaduwkant, maar probeer ondanks deze realiteit ook nog een goeie, leuke of zonnige kant te zien, want die is er ondanks de angst ook gewoon. Makkelijk gezegd vanaf hier, dat besef ik, maar bedoeld met de beste intenties. Bundel jullie krachten. En besef dat er heel veel anderen dat met jullie mee doen. Sterkte gewenst en uiteraard ...beterschap!
Liefs en groeten van André en Nicole, Waalre

Wim De Koeijer en Reina
6 jaar geleden

Dag Jos en Tamara. Van je vader,Jos, hoorde ik het schokkende bericht van de gestelde diagnose. Ik ben oud-buurjongen en vriend van je ouders.
Je staat in mijn gebedslijst met de vraag
of de Heer van alle leven, jullie de kracht magmag geven om de weg van medische behandelingen te gaan en dat de middelen
ter genezing ten goede mogen werken en datjullie als gezin een in verbonheid mag zijn.Waar liefde woont is zegen.
Lieve groeten
Reina en Wim de Koeijer, Heerewaarden