Nieuwe Baan

Gepubliceerd op 2 maart 2024 om 13:44

Graag vertel ik dat ik het team van speltherapeuten bij Spelend Groeien in Tilburg mag gaan versterken vanaf maart 2023. Heel blij met deze stap en dat ik mag gaan samenwerken met andere speltherapeuten vanuit onze eigen expertises.

Een nieuw begin betekend ook een periode van afscheid nemen van collega's en de kinderen die ik afgelopen jaren heb mogen leren kennen via MOEVHet goed afsluiten van een periode waarin ik ontzettend veel geleerd heb vind ik heel belangrijk in de trajecten die ik doe, maar zeker ook voor mezelf. Ik weet dat het de juiste keuze is, maar nieuwe dingen vindt ik ook altijd weer erg spannend.

Wat ook mee speelt is dat het nu bijna een jaar geleden is dat ik op 01-04-2023 mijn maatje en vader van onze kinderen los heb moeten laten en leren anders vast te houden. Ik heb ervaren hoe belangrijk het is om op een passende manier afscheid te nemen, zodat ik hem anders vast kan houden en ondanks dat hij niet meer fysiek bij ons is in mijn hart bij me blijf dragen. Alle kinderen en collega's die ik binnen MOEV heb ontmoet hebben me geraakt en krijgen ook een plekje in mijn en als het me dan raakt elke keer als ik op het werk ben dan geeft me dat ook een fijn gevoel dat ik bezig ben met iedereen op een andere manier vast te houden ♥

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.