Boeklancering 1 april 2024

Gepubliceerd op 9 maart 2024 om 14:26

Lieve mensen,

Wat ben ik dankbaar dat al meer dan 100 mensen de stap durfde te zetten om het boek van Jos de Bel in de pre sale te kopen. Over twee weken is het zover en komen de boeken binnen en kan ik ze klaar maken om naar iedereen toe te sturen of langs te brengen. Het boek heeft de naam gekregen: Met Open Blik en Rechte rug met op de voorkant een tekening die Joey gemaakt heeft bij het aanleveren van alle prints van alle blogs aan de mede schrijver Piet de Kroon.

Ik vind het heel gek om te bedenken dat het nu al bijna een jaar is dat Jos niet meer in ons midden is en zijn eigen plek heeft op de natuurbegraafplaats. Heel dankbaar dat het ons gelukt is om het boek wat hij graag zelf had willen hebben op 1 april aan iedereen te kunnen laten zien!

We gaan het boek presenteren op een boerderij in Riel op 1 april van 10 tot 12 uur en bij het graf van Jos heb ik gevraagd of ze een zwerfbankje neer willen zetten, zodat we die dag een beetje dichter bij hem kunnen zijn.

Wil je er graag bij zijn op 1 april geef dat dan door via deze link en zou je het boek zelf in ontvangst kunnen komen nemen.

 

Carpe Diem♥

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.