Harold van Zundert Stichting

Gepubliceerd op 6 januari 2024 om 12:20

Via Facebook kwam ik met iemand in contact die mij wees op de stichting Harold van Zundert, waar ze zich inzetten voor gezinnen die een ouder moeten missen. Eigenlijk vielen we net buiten het gebied, maar mochten we toch na overleg ons aansluiten bij deze mooie stichting. En wat mooi dat het precies tussen Zeeland in is en waar we nu wonen in Tilburg. Onze eerste kennismaking was gelijk een heel weekend weg naar Duinrell afgelopen zomer. En wat is het fijn dat je weinig woorden nodig hebt, omdat de ander weet in wat voor situatie je je bevind.

Afgelopen donderdag mochten we mee naar het circus in Etten Leur en wat was dag fijn. Ik had me dus vergist in de tijd, doordat er ineens iets niet goed was gegaan met de tijdelijke huurauto die we hebben gehad. We waren er precies op tijd en daar werden we persoonlijk opgewacht, wat voelde dat fijn. Het was onze eerste keer in het circus en wat was het leuk, mede door de mensen die er ook waren vanuit de stichting en je het samen mee kon delen.

Na afloop gingen we nog wat drinken met wat lekkers erbij en was er ruimte om elkaar nog beter te leren kennen. Zo werd ik voorgesteld aan Wendy die een heel mooi prentenboek heeft geschreven en vormgegeven over een reis door gevoelens van verlies en leven. Wat was het leuk om op deze manier nieuwe mensen te leren kennen die ook te maken hebben met een groot verlies. Vandaag kreeg ik het boek en wat een cadeau was dat om te krijgen, ontzettend dankbaar en ga dit mooie boek zeker gebruiken. Ook heel mooi voor mijn werk, waar ik kinderen mag helpen die te maken krijgen met gevoelens van verlies.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Lydie Rijsdijk
7 maanden geleden

Tamara, het is al best laat, maar zojuist je laatste blogs doorgelezen. Wat een feest om met deze stichting in contact te zijn! Wat zullen jullie genoten hebben van het mooie circus en de ontmoetingen. Dit is ook het leven vieren! Zo fijn 👍❤️Lydie