Nieuwe vriend ♥

Gepubliceerd op 14 januari 2024 om 20:04

Al een paar maanden komt bij Joey steeds het thema terug dat hij de enige man is in huis. Naast mij en Joyce hebben we Vlinder en Sterre en dat zijn ook allebei vrouwtjes. We waren het al snel eens met zijn drieën dat er ruimte was voor een katertje erbij in ons huis. We keken op de website waar we ook Vlinder en Sterre hebben gevonden en zagen daar Mickey. Als Mickey met zijn broertje zou zijn hadden we al bedacht dat we ze niet zouden scheiden van elkaar. Ik belde en de vrouw wist zelfs nog wie we waren aan de andere kant van de lijn haha. Ze kon ons vertellen dat ze net de adoptiepapieren in orde aan het maken was voor Mickey en zijn broertje. Heel goed nieuws dus en wij dachten dan wachten we gewoon af tot het voorjaar. Dan word het oud en nieuw en wensen we de mensen die we kennen een liefdevol 2024 ♥, zo ook de mensen waar Sterre en Vlinder hebben verbleven. Ze stuurt ons een hele leuke foto van Soja die bij hun is gebleven, omdat hij niet geplaatst kon worden vanwege een hartruisje en ze besloten hadden om hem dan zelf te houden. Samen met iemand anders als hun er dan niet waren zouden ze voor hem gaan zorgen, maar jullie voelen hem misschien al net toen wij contact hadden liep dit idee toch anders en kon degene niet meer waar Soja heen zou gaan. Uit het niks kregen wij de vraag of wij niet wilde kijken of Soja bij ons zou passen en dat liet Joey zich geen twee keer zeggen.

We wisten de weg en zijn dezelfde dag naar hem toe gegaan om te kijken of Joey een klik voelde en dat was zo. Dus zo van de 1 op andere dag hadden we er een vriend bij, waar we een mooi plekje voor hebben gemaakt en hij in kon voegen in ons gezin. Hij was eerst heel bang, maar al snel voelde hij zich meer op zijn gemak en kwam hij heerlijk met ons kroelen en spelen. En de dames vonden het wel interessant en ze blazen wel eens op elkaar of gaan achter elkaar aan, maar dat is het dan wel.

Joey had alleen wat moeite met de naam en vroeg steeds hoe heet hij ook alweer? Totdat we in een leuk boek een stuk lazen over een meisje waarvan haar kat was overleden die Tijgertje heette en toen nog Soja heerlijk op dat boek erbij was komen zitten. De volgende dag wist Joey hoe onze nieuwe vriend ging heten 'Tijgertje", net als de kat bij mij vroeger thuis. We zijn ontzettend blij met de gezinsuitbreiding en Tijgertje is nu bijna 2 weken bij ons en kunnen ons nu al niet meer indenken dat hij niet bij ons zou zijn. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.