Mag ik dan bij jou ♥

Gepubliceerd op 4 januari 2024 om 13:24

Jeetje ik dacht dat het best aardig ging met me, totdat ik bel met de leasemaatschappij en doodleuk te horen krijg dat de auto die ik dus tijdelijk huurde vanuit hun kwijt is en ik die had moeten afmelden en hem nu moet gaan zoeken en de kosten door blijven lopen. Zo dat is even kort door de bocht mijn ochtend op een vrije dag die ik eigenlijk met de kinderen door wil brengen. Daar ga ik weer iedereen bellen met mijn verhaal en op zoek naar een auto. 

Ik kan je zeggen dit heeft heel veel in me naar boven gebracht wat echt ook met mezelf te maken heeft: "Ben ik echt zo dom!", schaamte maar ik merk vooral heel veel verdriet in het thema waar ik altijd al tegenaan loop het me niet gezien voelen. En dat is een gevoel van mezelf, waarbij het me vandaag heel erg raakt hoe deze vrouw weer tegen me sprak. Vorige keer toen ik de sleutel kwijt was van de nieuwe auto raakte het me ook heel erg de toon van degene die tegen met zei dat ik dan toch echt heel goed moest gaan zoeken. Wat denk je dat ik dat niet gedaan had de afgelopen dagen en me heel erg stom, dom, onhandig etc. etc voelen. 

Ik heb de auto verkocht omdat ik dacht dat ik dan wist waar ik aan toe was met mijn auto door weer te gaan leasen, maar wat ik de afgelopen maanden met de auto's heb meegemaakt raakt me echt in het vertrouwen van mensen. Ik wil zo graag horen bij mensen die eerlijk zijn en elkaar echt helpen en dat is waar ik nu echt even tegenaan loop. Het voelt zo goed om anderen te helpen en ik dacht echt dat we hier voor bedoeld waren, al mijn hele leven sta ik er schijnbaar anders in in het leven. Ik was er echt van overtuigd dat mensen er waren om elkaar te helpen en dit voelt nog steeds zo hoor, maar jeetje als je dan alles alleen moet doen en je word weer even gewezen op je kwetsbaarheid en je persoonlijke zijn dan is dat echt wel even heftig.

Ik weet het het is maar een auto en het is maar geld, maar ik moet er ook gewoon heel hard voor werken om het te verdienen en doe mijn werk ook niet altijd perfect. Maar als ik het kan dan zal ik het niet laten om de ander die hulp nodig heeft even te helpen. al is het maar even zijn of haar verhaal aan horen en het gevoel geven dat je er niet alleen voor staat. Dus ja kom maar bij mij, als het even niet gaat en je iemand zoekt om bij te sc(huilen) of te wandelen ♥

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
7 maanden geleden

Wat zou het fijn zijn Tam dat er eindelijk eens een week zou komen waarbij je niet moet knokken voor jezelf of voor de kinderen. We zouden je het zo gunnen. Voor ons is het de frustratie dat we hierin niet kunnen helpen. Alleen proberen een luisterend voor je te zijn. Gelukkig weet je ons te vinden hier in. ❤️