Jos: "Wauw!"

Gepubliceerd op 21 maart 2023 om 21:10

Er is veel gebeurd vandaag. Laat ik met het begin beginnen. Het bed… Het matras was spijkerhard. Ik heb een halve nacht geprobeerd daar te slapen, maar dat lukte echt niet. Dus uiteindelijk bij Tamara aangeschoven en haar nog lang uit haar slaap gehouden. De nachten zijn waardeloos momenteel.

Maar de rest van de dag. Al vroeg is Tamara vertrokken richting Harderwijk. Stichting Tutu maakt voor ons een wens waar en dat was dolfijnen aaien. Joey sliep er slecht van en dat heeft hij anders nooit. Helaas kon ik niet mee, maar Tamara en de kinderen hebben geweldig genoten van een leeg dolfinarium en de dolfijnen. Ik kon meekijken via een videoverbinding. Dus ik was er toch een beetje bij!

Zodra ze thuis waren stond het volgende alweer op het programma. Joyce heeft met een schaatsvriendin bij het NK in Thialf Maud Lugters zo hard aangemoedigd dat Maud wou weten wie ze waren. Ze had Joyce en haar schaatsvriendin uitgenodigd om met haar te schaatsen. Supergaaf! Dank je wel Maud, super dat je dit doet! De dames hebben genoten van een bijna lege ijsbaan en Berrie, de ijsmeester van de gemeente, verzorgde zelfs het commentaar via de speaker in de ijshal.

En daar houd het nog niet op. Joey wil duiker worden (net als zijn Opa!) en hij had vanavond les. Meestal is het snorkelen, maar hij mocht vanavond voor het eerst met perslucht onder water. Hoe gaaf is dat!

Ik ben keimoe nu. Dus ik ga snel slapen (hopelijk!)

 

Reactie plaatsen

Reacties

Ingeborg Coppens
een jaar geleden

Wat fijn dat jullie zo van deze momenten mogen en kunnen genieten ondanks alles. Positieve energie en idd Carpe Diem ❤️

Inge Bue
een jaar geleden

Wat een prachtige dag hebben jullie ervan gemaakt weer een met een gouden randje voor de herinneringboeken

Ina
een jaar geleden

Je vader zou heel erg trots zijn op zijn kleinzoon en ik ben ook trots op jullie

Jomanda Scheele
een jaar geleden

Carpe Diem❤️
Wat fijn die videoverbinding!

Debby Klooster
een jaar geleden

Ik vond het een eer om samen met jullie dit te mogen meemaken in het Dolfinarium samen met de fotograaf Cynthia.

Lydie
een jaar geleden

Inderdaad Waauw! Jos en wat prachtig dat jij er op die manier bij kan zijn. Schitterend en ik hoop dat er nog veel van zulke momenten gaan komen. Geniet geniet geniet jullie allemaal, is zo gegund!

Jolanda De Schipper
een jaar geleden

Wat een geweldige ervaring voor de kids en voor jullie ook natuurlijk. Hoop nog op vele mooie herinneringen voor jullie. Denk aan jullie❤️

Thea
een jaar geleden

Geniet maar lekker allemaal!
Het is jullie zo gegund! ❤️❤️❤️❤️