Tam: "Dankbaar"

Gepubliceerd op 24 februari 2023 om 18:00

“Jos?, 16 maart ben je 5 jaar ziek en in april zijn we 20 jaar samen. Zullen we samen rond die tijd samen naar Barcelona gaan?”. Ooit had Jos me een boekje gegeven van Rome met de intentie om samen heen te gaan wat er nooit van is gekomen. Ik dacht zelf dat het Barcelona was, omdat hij aangaf hier wel eens te zijn geweest maar benieuwd was naar de bijzondere werken van Antoni Gaudí.

Jos reageert heel enthousiast op mijn idee en geeft gelijk aan waarom gaan we dan niet in de voorjaarsvakantie? Dit overviel mij dan weer, maar waarom niet ik had voor die week vrij gevraagd en de kinderen konden dan leuke dingen doen met opa en oma in hun vakantie.

En nu? Nu zijn we gewoon gisteren teruggekomen uit Barcelona en lezen we net dat door een bommelding op het vliegveld Eindhoven al het vliegverkeer is stilgelegd. Wij hebben een super reis gehad naar Barcelona en hadden alles niet beter kunnen plannen, organiseren of wat dan ook. Het was zo fijn om er samen uit te zijn en de tijd voor elkaar te hebben voor mij ook even voor mezelf. Even niet met iedereen rekening houden en zelf ook tot rust komen als we tussen de bezienswaardigheden en het eten in naar onze kamer gingen om te rusten. Het even echt samen zijn zonder de kinderen, zonder een agenda met dingen die moeten en terugkijkend op de afgelopen 5 jaar. Op 5 jaar waarin we ontzettend veel hebben meegemaakt en waarin ik ontzettend dankbaar ben dat het afgelopen jaar als heel normaal aanvoelde.

Daar zo samen in Barcelona en weg van alle andere dingen was zo ontzettend fijn en verbindend, maar tegelijkertijd ook heel emotioneel voor mij. Emotioneel in de blije zin, maar daarnaast ook in de verdrietige zin dat deze momenten voor ons niet vanzelfsprekend zijn en we deze momenten elke dag weer omarmen en intens van genieten. Lieve Jos, bedankt voor deze fijne tijd samen. Voor mij de meest waardevolle reis die ik tot nu toe heb gemaakt. Ik hoop dat we samen met de kinderen nog vele leuke dingen mogen doen.

Onze reis is terug te lezen op Reisverslag naar Barcelona

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
een jaar geleden

Mooi geschreven Tamara. Fijn dat jullie zo genoten hebben. We hebben een beetje mee kunnen reizen door jullie mooie verslag en foto's. Genoten van jullie mooie reis en van Joyce en Joey.

Sylvia
een jaar geleden

Heerlijk dat jullie zo genoten hebben. Quality time voor jullie. Lieve groetjes van ons

Ivette
een jaar geleden

Superfijn en heel goed dat jullie dat hebben gedaan! Zo te zien ook nog een mooi zonnetje erbij gehad.

Joke Slabbekoorn
een jaar geleden

Fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben ,heerlijk te tank weer opgeladen dat zijn weer super herinneringen .ga nu het verslag lezen wij hebben er een aantal jaar geleden paar dagen rondgelopen. Groetjes van ons

Patricia van oirschot
een jaar geleden

Heel mooi geschreven. Fijn om te lezen dat jullie samen zo genoten hebben 💞

Thea
een jaar geleden

Fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben!
En wat kan jel toch mooi schrijven Tamara!
Diep RESPECT!
Veel liefs ❤️❤️❤️❤️