Jos: "Leuke dingen"

Gepubliceerd op 30 december 2022 om 17:04

Afgelopen dinsdag en woensdag was het NK allround en het NK sprint in Thialf. Twee mooie schaatstoernooien gecombineerd in twee dagen. Al lange tijd hadden we gepland om daarheen te gaan met twee schaatsvrienden, Opa, neef Melvin, Joyce en ik. En we hebben waar voor ons geld gekregen. Acht mooie schaatswedstrijden, vier kampioenen, twee baanrecords en een hoop persoonlijke records, het speelde zich allemaal voor onze ogen af. Extra leuk ook dat Maud Lugters op het ijs stond. Ze schaatste lange tijd voor IJsclub Tilburg en vorig jaar heeft Joyce een schaatsclinic van haar gehad. Mooie dag!

Maar daarbij houd het niet op. Een paar weken geleden hadden we natuurijs. Dus trokken we met z’n vieren naar de Flaes, een ven hier in de buurt waar heerlijk geschaatst kon worden. Natuurijs blijft het mooiste wat er is en wij hebben ervan genoten.

Maar het is niet alleen schaatsen. Tweede kerstdag zijn we met z’n viertjes naar de Beekse Bergen geweest. Echt heel leuk. De meeste dieren waren lekker actief, het weer was goed (naja, droog in ieder geval…) en er waren leuke activiteiten. Joyce en Joey hebben hun eerste rijles gehad bij de autosafari en de auto is nog heel, ging best goed dus.

Gisteren ben ik op stap geweest. Het was 40up (ouwelullenfeest) in 013. Was erg gezellig om ouderwets te dansen. En wat hebben we dan nog? Oh ja, morgen is het alweer de laatste dag van het jaar.

De allerbeste wensen voor 2023 allemaal!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Lydie Rijsdijk
2 jaar geleden

Hallo Jos, je blogs weer ff bijgelegen. Eeet een jaar waar je met dankbaarheid op terug kan zien. Gelukkig maar! Je blijft een WONDER! Ik begrijp dat jij en je gezin en allen die je dierbaar zijn, hopen dit nog heel lang vast te kunnen houden!! Een heen mooi maar vooral gezond 2023 voor allemaal!! Hartelijke groet Lydie