Jos: "Mijn allerlaatste blog"

Gepubliceerd op 1 april 2023 om 09:38

Wat bijzonder zijn de blogs, ook voor mij, geweest. Ik besefte pas dat mensen geïnspireerd waren toen ik onlangs een stukje las met een samenvatting van een paar van mijn blogs. Mijn eigen schrijfsels lees ik toch anders terug. Misschien wel omdat het simpelweg is wie ik ben en hoe ik, en we als gezinnetje, de dingen aangepakt hebben.

Rest mij nog een woord van dank.

Tamara, wat fijn dat jij in mijn leven bent gekomen. Ik heb zoveel aan je te danken, ongelooflijk. Ik houd van je en ik kan duizend dingen zeggen, maar ik vat het samen in ‘bedankt voor alles!’

Joyce, wat een kwetsbaar poppetje was je toen je geboren werd. En wat een grote stoere meid ben je nu. We hebben zoveel leuks gedaan. Skeeleren, schaatsen, mountainbiken, naar de Ardennen. Geweldig. Dank je wel. Heel veel liefs, Papa.

Joey, jij bent mijn stoere vent. Toen je vijf was wou je het stadsbos fietsen op de mountainbike, de hele ronde. En je hebt het gedaan. En karten, en duiken. Joey, Papa is zo ontzettend trots op je. Bedankt en alle liefs, Papa!

Mijn ouders, dankzij hun heb ik de mooiste jeugd gehad die ik kon wensen. Bedankt voor alles!

Mijn broer(tje), we zijn totaal anders, maar vinden elkaar altijd! Zorg goed voor Jolanda! Bedankt

Melvin en Levi, de beste neefjes die je jezelf maar kunt wensen. Melvin regelt de trip naar Thialf en Levi… Waar blijft dat stadion van Yese?

En alle familie, vrienden, kennissen, collega’s en iedere lezer van deze blog. Jullie inspireerden mij. Ik kan niet alleen functioneren, dat doe ik mede met jullie. Bedankt voor alle mooie verhalen, herinneringen, feestjes, sportieve uitdagingen, reizen, reacties, alles. Dat maakt me tot wie ik ben!

Ik heb genoten!

Bedankt voor alles!

Liefs, Jos


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jacco Remijnse
2 maanden geleden

jos we kennen elkaar niet maar ik wens jou een mooie Reis.
Tamara en de Kinder jullie wens ik heel veel sterkte.
Er zijn geen worden die ik kann schrijven of van mij geven die helpen, ik heb heel veel Respekt en in Mijn gedachten Ben ik bij jullie.
Jacco Remijnse

Stefanie
2 maanden geleden

❤️

Robert
2 maanden geleden

Jos ik ken je vroeger van de stapavonden in Goes. Tamara van een super leuke tijd bij de vroegere Jan Bruijns. Ik heb ontzettend veel respect hoe jullie met je ziekte zijn omgegaan. Ik wens je een mooie reis en wens Tamara alle sterkte en kracht toe.
Robert

Ineke
2 maanden geleden

Dag lieve Jos, goede reis.

Max en marijke
2 maanden geleden

Martijn
2 maanden geleden

Goede reis Jos. Veel sterkte voor Tamara en kinderen.

Arjan
2 maanden geleden

Ik heb veel bewondering en respect voor jullie.
Heel veel sterkte

Natasja
2 maanden geleden

❤️

Lydie
2 maanden geleden

Lieve Jos, Ik ben stil en verdrietig. Goeie reis en rust zacht! Heel veel sterkte voor Allemaal!! ❤️❤️

Joke Slabbekoorn
2 maanden geleden

❤️

Nicole Louweret
2 maanden geleden

Goeie reis Jos
Rust zacht
Ik herinner me jou als een lieve klasgenoot, en jeugdvriendje.
💖

Wendy Wijnstra-Slabbekoorn
2 maanden geleden

Lieve Jos, bedankt voor alles. Voor alle wijze woorden, lessen, het vermogen in het nu te leven en dat te delen. Een beetje Jos zal ik altijd met mij meenemen in het leven. Ik ben zo trots dat jij mijn neef bent.
Ik wens je de allermooiste laatste reis. En geef je opa en oma een dikke kus?
Liefs ❤️

Joyce
2 maanden geleden

Dag ❤️

Thamara Riedijk
2 maanden geleden

Jos, op de achtergrond heb ik meegelezen. Ik heb je verhaal gevolgd, vaak met kippenvel. Wat valt er nog te zeggen… ik hoop dat je verteld hebt wat je wil vertellen, je dierbare hebt meegeven wat je graag wilde en dat je hoe dubbel ook klaar bent voor het volgende.

Lieve groeten van Thamara Riedijk

Ina
2 maanden geleden

Jos een hele goede reis ❤️

Thea
2 maanden geleden

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jos, we hebben veel van je geleerd, dank daar voor!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Jomanda Scheele
2 maanden geleden

❤️

Dieudonnée
2 maanden geleden

Goede reis Jos,
dat je zonder pijn mag zijn, en Tamara, Joyce en Joey vanaf jouw nieuwe plek mag beschermen. Ik wens je alle goeds.
Tamara, Joyce en Joey heel veel sterkte. Ik ben in gedachten bij jullie.

Laura
2 maanden geleden

Martin Minnaard
2 maanden geleden

Hey Jos,
Ik kreeg net je berichten door van Marianka
Ik weet niet zo goed wat te zeggen, ik kan me je angsten voorstellen je kids te moeten missen...
Je bent een sterke gast echt ik zal je nooit vergeten.
Groetjes Martin

Wibo
2 maanden geleden

❤️

Marion
2 maanden geleden

❤️

Sylvia
2 maanden geleden

❤️

Walter
2 maanden geleden

Jos goede reis kerel ❤❤❤

Esther
2 maanden geleden

Jozie
2 maanden geleden

Rust zacht, Jos!

Marian
2 maanden geleden

Rust zacht Jos!
Heel veel sterkte Tamara Joyce en Joey!
Liefs Marian en tante Cocky.

Simon
2 maanden geleden

Heb je blog altijd gelezen, wellicht tot in een ander leven Jos.

Veronique en Arian Koman
2 maanden geleden

Tamara en kinderen.
Veel sterkte en kracht voor nu en de komende tijd.

Arian en Veronique en kinderen.

Ewa
2 maanden geleden

Ik ben blij jou te hebben gekend Jos. Rust zacht, je blijft in onze gedachten.
Tamara, Joyce en Joey, veel sterkte en liefde toegewenst.

Corrie janssen het wandel vrouwtje
2 maanden geleden

Tamara en kids heel veel sterkte de komende tijd.en Jos goede reis naar boven en doe de groetjes aan iedereen die wij moeten missen hier op aarde

Maikel de Beer
2 maanden geleden

Jos, alleen maar heel veel respect en heel inspirerend hoe jullie hier allemaal mee zijn omgegaan. Regelmatig jullie blog gelezen met een traan en een lach. Vele gesprekken samen gevoerd als je de kinderen op kwam halen en heel gek dat je er nu niet meer bent. Rust zacht!

JP
2 maanden geleden

Silent Keyboard Jos.
Respect hoe jij hier mee omgegaan bent.
Sterkte aan hen die je achter laat.