Mijn eerste blog van een nieuw begin

Gepubliceerd op 8 april 2023 om 11:37

Jos de Bel de liefde van mijn leven en vader van onze twee zo gewenste kinderen is er niet meer. We wisten sinds 5 jaar dat hij ziek was en dat hij mogelijk zou kunnen komen te overlijden. We hebben tot het laatste moment de hoop gehad dat hij op mysterieuze wijze toch nog beter zou worden. Tot zo een maand terug en hij zich steeds minder ging voelen, vanaf toen is het allemaal heel snel gegaan. Zo snel dat we gisteren op 07-04-2023 de puzzel voor hem in elkaar hebben gelegd en we hem hebben herdacht op de meest mooie dienst die ik me voor kon stellen. Het was het afscheid waar ik al 5 jaar enorm tegenop zag, maar alles wat ik de afgelopen week heb meegemaakt heeft me zoveel kracht gegeven. Alles heeft Jos nog meegekregen en met ons gedeeld, zo was het voor mij en de kinderen net of hij er nog bij was. Nu ik dit typ is het precies een week geleden dat zijn allerlaatste wens in vervulling ging en hij op een waardige manier zoals hij het zelf wilde fysiek uit ons leven is gegaan.

 

Carpe diem ♥♥♥

Reactie plaatsen

Reacties

Ineke
een jaar geleden

Lieve Tamara, wat een mooi afscheid was het, een mooi afscheid, voor een mooi mens.
Veel liefs voor jou en de kids.

Sylvia
een jaar geleden

Wat was het warm, mooi, helemaal passend bij jullie. Lieve groetjes 💕

Tom
een jaar geleden

Wat een mooi en gelijk ook blij, droevig, feestelijk, indrukwekkend, respectvol, leerzaam en inspirerend afscheid! Tranen wegslikken en ijsjes eten.

Elsa
een jaar geleden

Tamara ,wat hebben jullie elkaar toch veel moois gegeven en eigenlijk nog.Alle mooie herinneringen en hoe de kinderen ermee om mogen gaan.Wat een kracht zullen jullie nog nodig hebben om weer verder te gaan.Veel liefs van ons.