Jos: "Laatste dag"

Gepubliceerd op 31 maart 2023 om 17:20

Morgen is het zover, dan ga ik mijn reis voortzetten (geen grap!). Dat betekend dat het voor mij vandaag mijn laatste dag is. Wat doet iemand op zo’n dag?

Het is heel vreemd, maar eigenlijk is deze dag niet heel anders dan de routine van de afgelopen dagen. In de ochtend komt de kapper (als je haar maar goed zit…) en de laatste visite. Daarna komt de huisarts. Hij vertelt uitgebreid aan de kinderen wat hij morgen komt doen en hoe het in zijn werk gaat. Echt knap hoe hij dit doet. Dit maakt het voor Joyce en Joey een stuk makkelijker.

In de middag voel ik me vrij fit. Ik leer Tamara mijn routines over het onderhoud van skeelers. Heel fijn dat ik die kennis kan overdragen. Knap om te zien hoe Tamara nu interesse heeft en mijn wijsheden zo oppikt. Ze bouwt een schaats om tot skeeler, wisselt de wielen en smeert de lagers. Super!

Wat knap is, is dat zowel Joyce als Joey zelf voor de klas hebben verteld dat hun papa doodgaat. Ze krijgen volop begeleiding op school, dat geeft mij rust. Mijn helden, ik neem ze mee in mijn hart!

Eén april wordt mijn sterfdatum. De huisarts vraagt of ik dat niet erg vind. Ik vind het meer dan passend. Ik ben blij dat het nu bijna zover is. Mijn lichaam is op. Vanmiddag ontdekte ik dat ik enorm dikke benen heb. Ik houd vocht vast. Het is goed zo, voor mij en mijn gezin!

Ps. Zomaar een mooi liedje hieronder. "I'm a lucky man to count on both hands the ones I love". Ik heb ook mijn tenen nodig, en mijn ledematen. En dan kom ik nog tekort! Ik ben een rijk mens!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Ina
een jaar geleden

Ik wens jullie heel veel sterkte samen met de kinderen en de rest van de familie. Ik hoop dat het allemaal zo gaat als jullie willen. Voor de rest enkel respect voor jullie

Fam Bouwens
een jaar geleden

Hoi Jos, Tamara en kids,

Volg jullie sinds ik de donatie actie voorbij zag komen op Facebook en besefte dat jullie onze overburen zijn.

Wat kun jij dit mooi verwoorden…jeetje. Wat gaan jullie hier enorm knap mee om! Diep diep respect!
We wensen je een mooi afscheid van alle mensen die je liefhebt en een hele mooie reis morgen en voor Tamara en de kids een mooi waardig afscheid van man en vader.


Liefs Fam Bouwens
(Huisnr 36)

Hemanth
een jaar geleden

Jos, Thanks for all the inspiration and positivity. I can tell you, you definitely left a mark and example of how selfless one should be. Please continue the same positivity and selfless life in whichever world you go next.

Thank you and Good bye!!!

Suus
een jaar geleden

Lieve Jos..
De laatste dag, wat lijkt het me onwezenlijk.
Heel veel dank voor de manier waarop ons via je blogs meenam in jouw proces.
Ik wens je heel veel liefde, licht en moed toe voor de uren tot je vertrek. Voor daarna wens ik je een goede reis, waarheen die ook gaat.
Lieve groet , Suus

Mildrid
een jaar geleden

Lieve Jos, ik wens je een rustige laatste reis. Ik heb diepe respect voor hoe jij in het leven staat, je openheid en kennis en ervaring die je steeds hebt gedeeld. Je laat een mooi naslagwerk met wijsheden na waar ik graag in terug zal lezen. Het is zo mooi te ervaren hoe jullie dit als gezin allemaal samen hebben gedaan. Ik bewonder jullie stuk voor stuk en wens jullie, familie en dierbaren heel veel sterkte ❤️ 💋

Karin
een jaar geleden

Lieve Jos,
Je zei tegen mijn moeder, een eer om de tweelingneef van Karin te zijn… nou, wat.geldt dat andersom, wat ben ik ongelofelijk trots op je. De dappere keuzes die je maakt, hoe open je bent, ik vind het ongelofelijk.
We gaan er zijn voor je naasten, weet dat!
En Jos, elke verjaardag ga ik extra vieren en gaan we proosten op jou! Een eer om je tweelingnicht te zijn!
❤️

Renske
een jaar geleden

Hey Jos,
Bedankt voor je mooie woorden en lessen ❤️. Hele goede reis gewenst van ons 🦋

Yolanda
een jaar geleden

Jos wat een respect heb ik voor jou en Tamara zoals jullie hier mee omgaan en omschrijft.
Veel kracht en licht morgen samen met de kindjes en Tamara. 💞
Ik wens je een mooie reis Jos 💫✨️

Miranda Hofmans
een jaar geleden

Ik wens jullie heel veel sterkte , Jos op naar je laatste reis...

Sietske en Tijs
een jaar geleden

Wij wensen jullie heel veel sterkte toe. Bedankt voor het pad waar je ons over heen hebt geleid. We hebben veel van jou en Tam mogen leren over het leven. Veel kracht gewenst met je laatste wens...heel veel warme groetjes van Tijs, Sietske en de boys

Jennifer
een jaar geleden

Mijn dochter zit bij Joey in de klas, ken jullie niet persoonlijk maar denk aan jullie. Heel veel respect voor jou en jullie gezin. Je woorden raken me. Een hele mooie reis en een liefdevol afscheid van je gezin en familie. Heel veel sterkte en kracht voor jullie gezin en familie.

Liefs Familie Schiedon

Nicol Hendriks
een jaar geleden

Jos ik wens jou hoe gek het klinkt een goede reis naar het wat hierna is. Wat heb je het mooi verwoord l. Respect voor jou Tamara en Kids l.

Heel veel sterkte samen voor nu

Fred
een jaar geleden

Jos,
Wat heb je dit mooi geschreven!

Ik ben blij dat ik je heb leren kennen!
Zwaai zwaai!

Grt Fred

Mariola
een jaar geleden

Lieve Jos,
Wij hebben elkaar 2 keer gezien. Ik en mijn man lezen je berichtjes altijd.
Wat moeten we zeggen/ schrijven….. wij vinden het erg moeilijk..
Je bent lieve mens we zullen je nooit vergeten.
Veel liefs van ons ❤️

Ellen Siahaya
een jaar geleden

Wat een onwerkeljk idee Jos, de laatste dag...
Ik wens jou, Tamara, Joyce en Joey alle kracht toe voor deze laatste reis en dat je deze in alle rust en omringd door al je geliefden mag gaan maken.
In gedachten zijn we bij jullie🕯

Bianca
een jaar geleden

Pffff.
Zo bijzonder en zo normaal; dat ben jij voor mij. Bijzonder in hoe je ons hebt meegenomen in je reis hier. Je maakt het normaal om erover te praten. Mooi om mijn normale neef zo bijzonder te leren kennen. Vreselijk, maar ook fijn voor jou dat je de reis ergens anders gaat voortzetten.
Ik ga aan je denken met veel warmte, liefde en verdriet dat jouw leven nu eindigt. We omarmen Tamara, Joyce en Joey en je lieve ouders. Till we meet again. ❤️💜

Ingeborg Coppens
een jaar geleden

Lieve Jos, tot op het laatste moment heb je mooi geschreven. Het raakt me diep én heb heel veel respect over hoe jullie met deze situatie zijn omgegaan. Ik wens jou een mooie overgang naar het onbekende en heel veel sterkte en kracht voor Tamara en de Kids gewenst.🙏❤️☯️

Patricia Van Oirschot
een jaar geleden

Jos, vindt het zo knap hoe je het allemaal doet. En ook Tamara, Joyce en Joey. Ben blij dat ik je vandaag nog heb gezien en afscheid heb kunnen nemen. Een hele mooie reis morgen.

Heel veel liefs patricia

Joke Slabbekoorn
een jaar geleden

Geweldige Jos ,zo knap en dapper hoe jij je ziek zijn en alles wat erbij komt voor iedereen helder beschreven hebt je hebt ons meegenomen op je reis .mijn hart huilt ,we gaan je missen !!morgen zijn we in gedachten in Tilburg!hoop dat het loopt zoals jullie willen ,liefs van ons

Fieke
een jaar geleden

Wat heftig! Zo snel gegaan. Heel veel sterkte voor jullie allemaal. En Jos, een goede reis ☺️
Liefs Fieke

Agnita Meijer
een jaar geleden

Heel veel sterkte!
Wat knap hoe jullie dit met elkaar doen.
❤️❤️

Tonny en Adrie
een jaar geleden

Vaarwel Jos
je blijft in onze herinnering voor altijd
wat een kracht en moed en liefde heb jij
Heel veel sterkte Tamara Joyce Joey .

Elsemiek
een jaar geleden

Lieve Jos, Tamara, Joyce en Joey,

Vol respect lees ik jullie reis, die jaren geleden al begonnen is.
Enorm veel respect voor hoe jullie hier al die tijd mee zijn omgaan. Zo open en zo positief.

Een mooi afscheid voor jullie allemaal.

Liefs

Mc Quinten
een jaar geleden

Lieve Jos ....je kent me niet zo goed en je heb me nog maar één keer gezien in nieuwdorp. Maar ik wilde je bedanken dat je Tamara en de kinderen zoveel geluk heb gebracht. En geleerd hebt te genieten van de kleinste dingen
TAmara lieverd ik wens je veel sterkte samen met de kinderen. Ik hou jullie handen vast morgen vanaf hier.

Dieta
een jaar geleden

Lieve Jos, een laatste berichtje om te vertellen wat een prachtmens je bent, zo open en moedig, een voorbeeld voor velen. Ik bewonder jou en je gezin zo om de manier waarop jullie met je ziekte zijn omgegaan. Maar wat moet het moeilijk zijn om zo’n fijne vent te laten gaan.
Ik wens en weet zeker dat de dag van afscheid nemen en de dagen daarna net zo mooi zullen zijn als jij bent. Lieve Jos, Tamara, Joyce, Joey en de verdere (naaste) familie… ik denk aan jullie en wens jullie alleen maar heel veel liefde, kracht en sterkte toe. Ik zal je nooit vergeten Jos, je laat een onuitwisbare indruk achter. Heel veel liefs, Dieta

Natasja
een jaar geleden

Lieve Jos en Tamara
Heel veel sterkte, jullie zijn veel in mijn gebeden geweest en voor nu in dit moment is deze voor jou Jos maar ook voor Tamara en de kids:
The Lord bless you and keep you, makes His face shine upon you, and be gracious to you, the Lord turns His face toward you and give you peace.

Ivette
een jaar geleden

Een fijne reis en heel veel sterkte Tam en kindjes!❤️

Thomas van Ham
een jaar geleden

Jeetje Jos dit bericht hakt er wel effe in…..

Maar respect en ook erg sterk dat je er zo voor kiest.
Bedankt voor de vriendschap en leuke momenten die we gehad hebben, deze herinneringen zal ik koesteren

Goede reis kerel!

Maaike
een jaar geleden

Dag Jos,
We leerden elkaar kennen via het skeeleren. Je wilde in 2018 mee naar 24KiKa maar je was ziek, je had kanker. 24 KiKa zet zich in de vorm van 24 uur skeeleren in voor het goede doel Kinderen Kankervrij. Je bent mee geweest en je hebt je 100 procent ingezet terwijl je op dat moment zelf kanker had. Sindsdien hebben we contact gehouden door af en toe samen te skeeleren en mekaar gedag te zeggen als ik je tegen kwam (in onze straat). Altijd een lach op je gezicht en heerlijk positief. Diep respect hoe jullie met deze nare ziekte omgaan.
Het ga je goed daarboven.

Ton
een jaar geleden

Heel veel respect voor jullie in dit proces. Wens jullie een mooi laatste afscheid en hou de herinneringen levend. Goede laatste reis Jos.

Katrien
een jaar geleden

Beste Jos, Tamara en kids,

Jos, ik ken je niet persoonlijk, maar heb je blogs altijd met veel respect gelezen. Wat een power! En wat een mooi gezin zijn jullie. Zoveel liefde voor elkaar. Dat is een erg groot goed wat jullie samen mogen delen. Ik wens jou een mooie laatste dag toe met je gezin en ook voor Tamara en de kids. De herinneringen zullen onuitwisbaar zijn. Een goede reis voor wat komen gaat.

Tamara, ik denk aan je en wens je veel sterkte toe!

Sharon Schreuder
een jaar geleden

Bedankt Jos!
Geen woorden voor, behalve: sterkte met het afscheid en een prachtige reis voor jou èn heel veel sterkte voor Tamara, Joyce en Joey, je ouders en iedereen die je lief heeft! In gedachten bij jullie!❤️

Michel en Roos
een jaar geleden

Wat waardevol dat je er was en altijd ergens in heel veel harten zult zijn. In gedachten sturen we heel veel licht en warmte naar jullie. Goede reis..

Mark & Mignonne
een jaar geleden

Wat een onwerkelijk idee, maar voor jullie morgen werkelijkheid. We wensen je een mooie reis Jos, bijzonder om te lezen dat je dit accepteert en er vrede mee hebt. Een dapper besluit. Veel sterkte samen en veel liefde voor jullie samen voor deze laatste dag...
We denken aan jullie!

Mirjam
een jaar geleden

Jos ik wens je een liefdevolle reis. Fijn je gekend te hebben. In Joey en Joyce leef je voort. 💋 Tamara, Joey en Joyce heel veel liefde en kracht om afscheid te nemen. In gedachte ben ik bij jullie

Karen
een jaar geleden

Jos, Tamara, Joyce en Joey,

Heel veel liefde en sterkte toegewenst morgen.
Ontzettend veel respect en bewondering voor jullie.
En Jos, een goede reis.

Mathilde
een jaar geleden

Jos, met je blogs heb je mij veel geleerd over het leven, de essentie van leven en over dood. Dank daarvoor.
Wat zal het afscheid moeilijk zijn. Goede reis voor jou. 💫

Fam gamsjager
een jaar geleden

De laatste dag! Jos bedankt voor wie je was! Sterkte aan Tamara, Joyce en Joey die hopelijk een bedding vinden van troost in alle mensen om hun heen.
Een mooi afscheid gewenst!

Walter
een jaar geleden

Diep respect jos heel veel sterkte morgen voor jou en tamara en de kids en de rest van de familie
Word een aparte dag morgen vooral omdat we eerst wat anders zouden gaan doen
😘

Paul Rigter
een jaar geleden

Beste Jos, ik ga door mij knieën, ik zak door mijn benen, ik ga gestrekt. Een hele diepe buiging voor jou en meer dan ontzettend veel respect. Ik heb geen woorden en wordt stil heel stil. Succes met de laatste reis. Wat ik kan doen voor nabestaanden en jou familie zal ik doen. Nu een ook in de verre toekomst. Jos, topper, het ga je goed van de bodem van mijn hart tot diepe tranen geroerd!

Piet en Martine
een jaar geleden

Hey Jos,

We hebben jouw reis op afstand mee beleefd. Wat was het bijzonder. Je moed, je kracht, je uitleg, je liefde en je optimisme hebben ons diep geraakt. Bedankt voor dit alles. Je hebt hele waardevolle lessen meegegeven, deze zullen blijven bestaan. Voor nu: rust in vrede. We gaan je missen! Veel sterkte voor Tamara, jullie kinderen en familie.
Erop vertrouwend dat jouw liefde zal voortleven.

Lieve groet Piet en Martine

Stéphanie
een jaar geleden

Lieve Jos,

Wat heb je weer een prachtig blog geschreven.
Je verhalen raken me diep en wat heb je mooie liedjes aangehaald.
Ik heb heel veel respect voor jullie. Zo'n mooi, dapper en liefdevol gezin.
Ik wens jullie veel liefde, licht en moed toe voor de laatste momenten samen.
Op school gaan we jullie grote kanjers heel veel knuffels geven❤️

Ik wens je een mooie reis Jos🌟

Ramona
een jaar geleden

Jos, ik wens je een goede reis…De manier waarop jij met je ziekte en je aankomend overlijden bent om gegaan daar heb ik veel van geleerd. Heel veel sterkte voor iedereen die jij achter laat en je lief is 🫶🏻

Martijn
een jaar geleden

Heel veel sterkte, ik denk aan jullie.

Rowena Van de Ven
een jaar geleden

Heel veel sterkte, fijne reis☆

Co geboers
een jaar geleden

Hoi jos, prachtig hoe jij alles hebt verwoord. Heelveel respect hoe jullie dit samen hebben gedaan.
Groeten Sabine en Co

Mirian
een jaar geleden

Moedig, dapper, sterk, wijs en zo liefdevol: zo kijk ik naar jullie als gezin en jij in het bijzonder:! Je leeft voort in je gezin! Je zit bij hen, en velen in hun hart!
Rust zacht Jos, ondanks deze oneerlijke strijd heb je dat zo verdiend! ❤️

Joost
een jaar geleden

Goede reis Jos. Heel veel sterkte Tamara en kids.
Veel respect zoals jullie dit doen. Mooi afscheid toegewenst!
Vaarwel Joos Engelkes

Heidy v Anrooy
een jaar geleden

Lieve Jos
Respect !!! hoe jij met je ziekte bent omgegaan.
Ik wens je een mooie reis 🌠

Ineke
een jaar geleden

Lieve Jos,
Ik volg je vanaf blog 1.
Altijd blijf je positief, zo mooi om te lezen.
En dan nu je laatste blog. Wat heb ik respect voor jou Tamara Joyce en Joey.
Ik wens je een goede laatste reis, hoop dat je de rust vind, die een geweldig mens al jij verdiend.
Dag lieve Jos, fijn dat ik je mocht kennen.

Jaap en Ella
een jaar geleden

Lieve Jos, Respect en dank voor je openheid en mooie woorden.We zullen je nooit vergeten.Rust zacht Jos.Heel veel sterkte Tamara Joyce en Joey.

Annelies Ros
een jaar geleden

Heel veel sterkte voor jullie als gezin morgen.
En Jos.. goede reis.
Wie weet tot ziens. Dan ga ik in ieder geval op zoek naar iemand met een altijd vrolijk gezicht en die zijn haar goed zit 😉

Els Oosterveer
een jaar geleden

jos Tamara Joyce en Joey
Ik wil jullie heel veel sterkte en kracht toewensen , wat moeilijk! Zo knap hoe jullie er mee omgaan. Ook Rinus en Jannie sterkte. Ik ben er stil van.
Liefs Michel en Els Oosterveer.

Wendy van Houten
een jaar geleden

Heel veel sterkte Tamara, ik heb er geen woorden voor. Al jullie blogs gelezen en het treft mij telkens weer recht in het hart. Het is zo oneerlijk, ook al heeft Jos er vrede mee. Het is veel te jong! Denk ook aan jezelf he. Geniet van de laatste momenten en wens jouw jos een mooie reis naar het hiernamaals! Ooit zullen jullie elkaar weer zien❤️

Petra
een jaar geleden

Lieve Jos,

Wij hebben elkaar leren kennen door je nichtjes Karin en Bianca. Gezellig stappen en feestjes vieren.

Later kwamen we elkaar weer tegen op Mosseldag
samen met Tamara kletsten we dan bij.

Ik ga je glimlach van oor tot oor nooit vergeten.

Door je blog heb ik alles kunnen volgen en diep respect voor jullie allemaal.
Ik wens je een rustige reis en veel sterkte voor jullie
allemaal.

❤️
Petra

Maria
een jaar geleden

Heel veel blogs gelezen van jullie …maar de laatste weken intens gelezen je laatste dag …..
Zo knap zo mooi zo liefdevol …
Je leeft voort in de harten van Tamara , Joyce en Joey maar ook zeker in die van je ouders en vele anderen…
Afscheid …EVERGLOW!

Bas Stakenburg
een jaar geleden

Jos, wat mooi hoe je keer op keer iedereen meeneemt in je dag. Respect hoe je er in staat, als vader zijnde voel ik het tot in mijn vezels. Het gaat je goed Jos, waar je ook mag zijn. Ik hoop dat je vaak mag meekijken hoe je kids en tamara ouder worden. Trots zijn ze zeke! Lieve groet Bas

Jomanda Scheele
een jaar geleden

Lieve Jos… en dan is het zover/de dag is gekomen waar jij afscheid gaat nemen…. heftig, tranen in mijn ogen, zo oneerlijk, geen woorden, stil…. Maar wat een respect voor jou! Hoop dat het morgen gaat zoals je wil, dag lieve Jos, je blijft in mijn gedachten❤️

Lieve Tamara, Joyce, Joey, veel sterkte en liefde toegewenst morgen en bedenk….

“Wanneer ik ‘s avonds naar de sterren kijk,
knipoogt er altijd eentje terug⭐️“

Liefs Jomanda

Thea
een jaar geleden

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Lieve, lieve, Jos,
Het is heel moeilijk om van jou afscheid te moeten nemen. Zo dapper, zo moedig, en nog veel meer!
We kennen je vanaf je geboorte en zijn goede vrienden van je ouders Jannie en Rinus.
Het is dan ook samen lachen,samen huilen!
We willen er altijd voor hun zijn en ook voor Tamara,Joyce en Joey.
Rust zacht Jos, en ik hoop je ooit nog eens te zien!!
Sterkte morgen allemaal!!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Hamza
een jaar geleden

I miss you already Jos, you will always live in our hearts 💕

Dieudonnée
een jaar geleden

Hoi Jos,

Dank je wel voor alle ervaringen die je met ons gedeeld heb. Het hele proces dat je doorlopen hebt, al die behandelingen en operaties, ik had je zoveel beters gegund. Het is niet eerlijk.
Ik wil je een goed afscheid toewensen. Pak de tijd samen, en ik hoop dat je uiteindelijk de reis kunt maken die je graag wilt.
Tamara, Joyce en Joey: Heel veel sterkte voor jullie! Ik denk aan jullie.

Ellen
een jaar geleden

Beste Jos,
Heel veel respect voor jouw positiviteit en hoe je omgaat met je ziekte. Ik wens jou en je gezin heel veel sterkte toe!

Patrick
een jaar geleden

Heel veel sterkte aan je familie en succes met je reis.

Nicole
een jaar geleden

Lieve Jos en Tamara, wat ongelofelijk moedig hoe jullie deze tijd door maken en met zoveel liefde. En zo dapper de blogs. Ik denk aan jullie en echt heel veel sterkte toegewenst de komende dagen. Met veel bewondering lees ik jullie blogs. Jullie zijn kanjers!! Vreselijk verdrietig dat jullie dit moeten mee maken.
Veel liefs en sterkte toegewenst ❤️ en een knuffel

Monique van Anrooij
een jaar geleden

Lieve Jos
Respect en nog eens Respect voor jou en je gezin.
Zal je nooit vergeten, mun vroegere buurjongen.
Wens je een mooi afscheid met je familie. Goede reis!! 🙏❤️

Monique van A

Bernice
een jaar geleden

Jammer en heel verdrietig dat het nu al tijd is om te gaan.
Heel veel sterkte, goede reis.

Groet Bernice

Esther
een jaar geleden

Lieve Jos, Tamara en kids,

Wat een reis is het geweest. Diep respect voor jullie route en keuzes. Je bent volgens mij een gelukkig man die in liefde leeft en in liefde wordt losgelaten door degenen die je liefhebben.
Wat een voorbeeld zijn jullie voor velen! Ik denk aan jullie morgen. Laat de hoeveelheid liefde een mooie kracht zijn voor jullie allemaal. Veel liefs van mij

Caro
een jaar geleden

Ook ik ben jullie reis blijven volgen de afgelopen jaren, met enorm veel respect! Ik heb er zoveel bewondering voor hoe jullie alles verwoorden en open zijn naar iedereen. Ik wens jullie heeel veel liefde en kracht voor de komende tijd! ❤️❤️❤️

Annemiek
een jaar geleden

Wens je een mooie reis verder Jos! Ga met t licht en de liefde. Wat kom jij sterk over in de eenvoud van je woorden.
Ook alle, alle liefde voor Tamara en je kinderen

Tom lonnee
een jaar geleden

Jos. Je zit in mijn hart en ik zal altijd met warmte aan je denken. Bedankt voor de mooie en oprechte gesprekken tijdens onze wandelingen. Dag Jos ik heb erg van je genoten! Goede reis!

Linda Mevis
een jaar geleden

Knap en krachtig hoe jullie dit samen doen! Veel sterkte, en een goeie reis (Just Breathe is een prachtig nummer voor 'onderweg')

Annemieke
een jaar geleden

Geen woorden maar zo ontzettend veel respect! Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Leef erg met jullie mee.

Judith van Anrooij
een jaar geleden

Lieve Jos,

Deze week schreef ik "t ga je goed".
Nu is het goed zo ...
Jos, zet je reis voort met al je rijkdom ❤️

Tamara, kids, Rinus, Jannie en Marijn, veel sterkte voor jullie 🙏

Laura
een jaar geleden

Lieve Jos,
Ineens is het dan zover, een hele gekke gewaarwording lijkt me, maar wel een heel dapper en moedig besluit.
Ik vind het zo knap hoe jullie als gezin met dit hele ziekteproces zijn omgegaan. En ook nu weer om dit zo openlijk en met elkaar te delen.
Heel mooi dat Tamara en de kinderen een prachtig laatste plekje voor je hebben uitgekozen. Jammer dat je niet nog langer bij hen kon zijn, maar zoals je zelf al schrijft; het is goed zo. Laat ze je herinneren zoals je was, energiek, vrolijk, optimistisch en vol levenslust. Jullie hebben zoveel liefde gedeeld samen. Je bent een prachtig mens.
Ik wens je een hele goede laatste reis toe en een mooi en fijn afscheid.
Heel veel sterkte voor Tamara, de kindjes en de rest van de familie.
Ik ga je missen!
Liefs Laura

Andre de Looff
een jaar geleden

Beste Jos, ik heb nooit de eer gehad je te ontmoeten... maar ik heb wel van alles van je geleerd! Dankjewel daarvoor! Dank dat je er altijd bent geweest voor Tamara en je kinderen, en zo vele anderen op jouw manier. Iedereen neemt dat mee op zijn of haar eigen reis, maar hopelijk neem jij ook datgene mee wat jij aan waardevols hebt gekregen, op jouw verdere reis... waarheen dat ook is. Eens reizen we daar allemaal heen...
Ook ik heb bewondering voor jullie als gezin en jou als persoon, en samen hebben jullie heel wat steentjes verlegd in de rivier van jullie en al ònze levens.
Dag goed mens, bedankt en vast dan tot later! Ergens in de tijd... 🌟🍀💚

Anne Wiersma
een jaar geleden

Lieve Jos: met een kaarsje, een traan en een proost naar jou: een Goede Reis!........
Lieve Tamara, Joyce en Joey: voor jullie hoop ik nog wat te kunnen betekenen!
Tamara als je het kan, ga je dan met deze blog verder?!
Dikke knuffel en liefs van Anne

Roel en Ineke
een jaar geleden

Bedankt Jos voor wie je was. Een goede reis, en veel sterkte voor allen die je lief zijn. De wereld is zo veel mooier met mensen zoals jullie.

Claudia
een jaar geleden

Goede reis Jos! En veel sterkte voor al je dierbaren die je achter moet laten!

Dayenne
een jaar geleden

Rust zacht Jos en een mooie reis gewenst. Ook de dag dat we 1 jaar geleden onze trouwe viervoeter lieten inslapen. Doe haar vooral de groetjes daarbivrn. 😪❤️🙏💫

Miranda
een jaar geleden

Al heel wat jaren op afstand van elkaar, maar door jullie blogs voelde het weer zo vertrouwd en dichtbij. Wat een mooie inspirerende mensen zijn jullie. Ik wens jullie heel veel sterkte en liefde, in gedachten ben ik bij jullie.

Lotte Rombouts-Lucieer
een jaar geleden

Hoi Tamara
Ik hoorde net via Esther dat Jos is overleden. Wat ontzettend heftig wat jullie door hebben gemaakt en doormaken.
Ik wil je heel veel sterkte wensen met het verlies van je Jos en alles wat komen gaat!
Lieve groeten Lotte

Wendy van der Giessen
een jaar geleden

Lieve Tamara en kids,

Ik wens jullie alle sterkte toe. Respect voor jullie.
Alle liefs Raff, Wendy (en Jack en Roy)