Jos: "Feest!"

Gepubliceerd op 11 juli 2022 om 16:36

Rond deze periode vieren zowel Tamara als ik onze verjaardag. En aangezien het leven een feest is, maar je zelf de slingers op moet hangen doen we dat!

Vorige week waren we in Zeeland. Eerst om met vrienden uit eten te gaan. We zouden bij mijn ouders blijven slapen. En op zondag stond ineens mijn neef voor de deur. Toen een oom en tante, en zo bleef het even doorgaan. Mijn moeder had al haar broers en zussen gevraagd om bij hun thuis. Officieel voor mijn verjaardag, maar het was ook een leuke reünie. Al mijn ooms en tantes waren er, en een deel van mijn neven en nichten. Geweldig, superverrassing!

En afgelopen zaterdag hebben we zelf een feest georganiseerd. Al jaren organiseren we een BBQ ergens tussen onze verjaardagen in. Dat is een soort traditie geworden. En het toffe is dat vrienden uit Zeeland altijd mixen met vrienden uit Tilburg en dat het altijd een leuke sfeer wordt. Lekker vrijblijvend en gezellig. Alleen de afgelopen twee jaar kon het niet doorgaan…

Des te mooier was het om nu weer een huis vol met mensen te hebben. Mijn broer had mossels geregeld (bedankt Dennis!) en die smaakten heerlijk. Ook de spare ribs van de BBQ gingen er goed in. Geweldig!

En nu is het maandag. Vandaag heb ik een belafspraak met de oncoloog. Hij belt ergens vandaag. Ik ben benieuwd naar het gesprek, maar wat mij betreft kan het kort blijven. Het gaat goed!

Reactie plaatsen

Reacties

Anne Wiersma
2 jaar geleden

Lieve Jos: wat maak je van je leven toch een feest! Ik hoop dat jullie een fijne vakantie hebben geboekt! En dat de belafspraak OK was!
Ga door met de kracht die je uitstraalt! Liefs Anne

Lydie Rijsdijk
2 jaar geleden

Hallo Jos, wat een feesten!! Jij weet echter ook van het leven ( wat je beleven mag) een feestje te maken. Het is jullie zo gegund! Blijf het leven vieren en er van genieten samen met je gezin en allen die le lief zijn!! Fijne vakantie en veel plezier! Warme groet Lydie