Jos: "Het nu"

Gepubliceerd op 12 december 2021 om 22:44

Ik ben blijkbaar ontzettend goed in ‘in het nu’ leven. Ik kan ontzettend genieten van de mooie momenten die er zoveel zijn en ik merk dat ik me weinig zorgen maak over wat komen gaat. Samen met Joyce en Joey hebben we veel lol met het maken en programmeren van een Lego robot en we hebben een mooi schaatsweekend met de kinderen gehad.

Joyce en Joey hadden eerste een toernooi in het Belgische Lommel en daarna een marathon in Breda afgelopen zaterdag. Het is geweldig om ze te zien genieten en Joyce heeft zelfs bloemen gewonnen (Joey vorige keer in Tilburg ook). Dat heb ik in mijn sportcarrière nog nooit beleefd. (Ik was in mijn tijd bij Voetbal Vereniging Yerseke kampioen grasprieten tellen, maar voetballen was verder niet mijn ding…)

Wat ik mis is het zelf sporten. Door de coronamaatregelen sta ik zelf nauwelijks nog op de ijsbaan. Ook buiten was het slecht weer waardoor ik ook weinig op de mountainbike gezeten heb. Het is tijd dat we met corona leren leven in plaats van deze inconsistente ‘maatregelen’ (gisteren zaten we hutje mutje in de horeca i.p.v. dat we verspreid langs de boarding van de ijsbaan stonden, leg mij maar uit hoe dat ‘veiliger’ is). Maar goed.

Zo kabbelt mijn leventje lekker voort. Spelletjes spelen met vrienden, wandelen met vrienden, fietsen repareren met vrienden, plannen maken voor kerst en oud en nieuw en andere leuke dingen, teveel om op te noemen. Ik vermaak me wel!

Reactie plaatsen

Reacties

Jannie Bel
3 jaar geleden

Ha ha. Je hebt me toch weer laten lachen Jos. Grassprieten tellen op het voetbalveld. Ik zie het nog zo voor me. Ga lekker door met genieten. Liefs pa en ma

Lydie Rijsdijk
3 jaar geleden

Wat fijn en mooi Jos dat je er zo in kunt staan. Ga nog maar heel lang door met genieten van alles. Groetjes Lydie

Thea
3 jaar geleden

Het was gewoon je sport niet!
Fijn dat je die later gevonden hebt en de kinderen ook!