Jos: "Dag 3"

Gepubliceerd op 25 september 2021 om 23:19

Het vasten zit erop. Ik heb vanavond mijn eerste maaltijd gegeten. Een omelet met gerookte zalm en verse kruiden. Vers bereid en suikervrij. Het was heerlijk en ik ben blij dat ik weer mee eet met de rest. Joyce zei dat ze het gezellig vond dat ik weer at en ik vind dat ze gelijk heeft. Het meest vreemde vond ik om zonder bord aan tafel te zitten terwijl de rest van het gezin van een maaltijd genoot.
Ook dag 3 viel me erg mee. Ik heb nauwelijks honger gehad en ik was fitter en alerter dan ik van tevoren verwacht had na zo lang niet eten. Ook na de avondmaaltijd heb ik geen hinder ondervonden. Mijn lichaam hoefde niet echt te wennen aan nieuw eten. Wat mij wel opvalt is dat ik veel heb gedronken in de afgelopen paar dagen en dat ook echt nodig had.

De komende week ga ik een ketogeen dieet proberen. Dat houd in dat ik zo weinig suikers ga proberen te eten dat mijn lichaam in ketose komt. Ik ben echt oprecht benieuwd hoe dat mij gaat bevallen. Ook met betrekking tot mijn sporten. Al zijn er topsporters (o.a. wielrenner Chris Froome), die ook een ketogeen dieet volgen en topprestaties neerzetten.

En… Ik ben benieuwd naar maandag. Het is gek om mezelf fit te voelen en doodziek te zijn. Zeker omdat de enige bekende tumor de grootte heeft van een pinknagel. Als ik 50 tumoren zou hebben was het duidelijk… Maar nu???

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.