Jos: "Afwachten"

Gepubliceerd op 16 september 2021 om 23:33

Ik heb boeken uitgelezen, Netflix uitgekeken, het internet uitgelezen en spelletjes uitgespeeld. Nu al. En ik heb nog een paar weken te gaan voordat mijn lichaam echt herstelt is. Aan de buitenkant blijven er vijf relatief kleine littekens over die goed genezen, maar dat zegt niets over het herstel aan de binnenkant.

Uit ervaring weet ik dat er een periode aankomt waarin ik mezelf goed voel, maar op de rem moet blijven trappen om dingen niet te overhaasten. Er is veel gebeurd en mijn lichaam en geest hebben tijd nodig om dat te verwerken. Blijven afwachten…

Daarom ben ik gisteravond zodra de puzzel binnenkwam begonnen met puzzelen. Het is een ‘escape room’ puzzel. Een escape room is normaal gesproken een ruimte waaruit je moet ontsnappen door puzzels en raadsels op te lossen. In deze puzzel zitten zes puzzels verborgen. Ik zie wel wat stukjes met nummers en getallen op, maar hoe de escape room puzzel precies werkt weet ik nog niet. Vooralsnog is het gewoon puzzelen.

En tussen het puzzelen, lezen, Netflixen en gamen door ga ik wandelen. Elke dag trek ik vier à vijf keer per dag mijn wandelschoenen aan om een stukje te lopen. Ik wil in beweging blijven en zo min mogelijk conditie verliezen. Het schaatsseizoen lonkt, en bovendien verwacht ik dat er nog een operatie aankomt. En ook daarvoor wil ik weer alles doen wat ik kan doen!

18 Oktober is de operatie 6 weken passé. Die dag hoop ik op de schaats te mogen staan!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.