Jos: "Geen kanker!"

Gepubliceerd op 4 augustus 2021 om 21:35

Vandaag stond de belafspraak met de uitslag van de MRI van mijn wervelkolom op de agenda. Op de PET/CT scan was een plekje zichtbaar. De leverchirurg met wie we de uitslag bespraken verwachtte toen al dat het geen kanker zou zijn, maar toch was het spannend. Gelukkig zijn er op de MRI die afgelopen vrijdag gemaakt is geen afwijkingen te zien in de wervelkolom!

Dat betekend dat alle lichten op groen staan voor de volgende leveroperatie. Daarbij worden de drie nieuwe tumoren in mijn lever behandeld. Ook zal de leverchirurg dan het buikvlies wederom visueel inspecteren om te kijken hoe het plekje op mijn buikvlies er nu uit ziet. Op zowel de PET/CT als de MRI die gemaakt is van mijn buikvlies is het plekje niet zichtbaar. Ik kan het me niet voorstellen, maar ik hoop dat het plekje dat daar de vorige keer zat op magische wijze verdwenen is!

De volgende stap wordt wederom een leveroperatie. Alle drie de tumoren liggen op een plek waar ze volgens de chirurg gemakkelijk te verwijderen zijn. Details hoor ik bij het volgende telefonisch consult op 16 augustus aanstaande, maar de operatie zal waarschijnlijk medio september plaats vinden.

Dat betekend dat er aan wederom een paar weken extreme onzekerheid een eind lijkt te komen. Ik kan me richten op de operatie en hopelijk daarna wederom op herstel. En dat alleen al is een enorme opluchting want de onzekerheid is mentaal heel zwaar.

Nu zorgen dat ik weer fit de operatie in ga!!!

Reactie plaatsen

Reacties

sylvia
3 jaar geleden

Fantastisch Jos. Op naar de leveroperatie. Fit de operatie ingaan is voor jou geen probleem. Je conditie is op peil. Medio september duurt nog even . Houd moed. We leven met jullie mee. Een lieve groet van ons πŸ˜‰πŸ’•

Joke Slabbekoorn
3 jaar geleden

Dit is geweldig nieuws Jos duurt nog even ,maar je bent al fit ,dan nog fitter de operatie in!probeer nog even samen met je gezin van de zomer te genieten , groetjes van ons

Janneke Poleij
3 jaar geleden

Gelukkig Jos, dit is weer een hele opluchting. Heel veel sterkte.

Bianca Slabbekoorn
3 jaar geleden

Wederom een operatie zouden veel mensen ***nieuws noemen, maar voor jou is het nu geweldig nieuws! Super en gefeliciteerd!

Lydie Rijsdijk
3 jaar geleden

Wat geweldig nieuws Jos, al blijft het spannend!! Zo knap hoe jullie ermee omgaan. Ik blijf duimen en denk aan jullie! Warme groet Lydie

Hendriek Flikweert
3 jaar geleden

Fantastisch nieuws, Jos!
πŸ™πŸ™πŸ™πŸ™

Rinus en Marieke.
3 jaar geleden

Super, geweldig, fantastisch !!!!Gelukkig is dit nu eens geen kanker. Op naar de leveroperatie !!!! We leven, op afstand, met jullie mee . We zijn heel erg blij voor jou Jos en natuurlijk ook voor Tamara en de kinderen en pa en ma !!!!! Je conditie is goed, probeer die zo te houden en dan medio september de leveroperatie in : fit, fitter, fitst en dat ben je. Blijf positief !!! We wensen je/jullie heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wij reageerden nu op het blog "Geen kanker ."

Fred
3 jaar geleden

Wat een fijn nieuws voor jullie!!.. nu zorgen voor de goede conditie.. zullen we nog.maar een rondje DCV of sb013 doen? Volgens mij hebben we nog niet alle kroegen uit Goes besproken.

Olga de Lange
3 jaar geleden

Hoi Jos, Tamara en kids,
Wat moet dit alles veel met jullie doen, elke keer weer die onzekerheid, klappen en dan weer doorgaan.
Ik ben zo enorm onder de indruk van jullie!
Weer een operatie...niet niks, maar oh zo fijn dat het kan.
Jos, ga er weer voor, jij kan het!
Heel veel sterkte allemaal en doe energie op met elkaar de komende zomer.
Groeten Olga

Jolanda Bazen
3 jaar geleden

Hoi hoi. Een beetje goed nieuws kon je wel weer gebruiken. Hoofd omhoog en met hernieuwd vertrouwen deze operatie tegemoet gaan. Zet hem op met z’n allen! 😘πŸ’ͺ
Liefs… ❀️