Jos: "Morgen naar huis?!"

Gepubliceerd op 7 april 2021 om 18:26

Het gaat nog steeds beter dan ik had durven dromen. Afgelopen nacht heb ik heerlijk geslapen. Mede doordat ik geen extra pijnstilling heb gehad waar ik slecht van slaap. En ik lag alleen op mijn IC kamer waar ik weinig last had van piepjes of andere ziekenhuisgeluiden.

Vanmorgen werd snel duidelijk dat ik naar een gewone afdeling kan. Dat is fijn want dat scheelt een hoop slangetjes. Rond half twaalf ben ik op een drain voor wondvocht en mijn catheter na helemaal afgekoppeld en kon ik door naar de afdeling.

Toen ik daar kwam was al snel duidelijk dat ook de catheter eraf kon. Net na de middag had ik enkel de drain nog. Dat is fijn want zonder slangen ben je een stuk mobieler. Dus ik ben alweer aan het 'sporten' (lees moeizaam lopen…) geweest hier op de gang.

Vanmiddag kwam de leverchirurg aan mijn bed. Die vertelde dat ook de drain in mijn longen eruit mag en dat ik, zoals het er nu uit ziet, morgen naar huis mag. Heel bizar, drie dagen na zo'n zware operatie. Maar er is geen reden te bedenken om mij in het ziekenhuis te houden.

Dus ik duim voor nog een goede nacht en dat morgen alles goed is. Dan slaap ik morgenavond alweer in mijn eigen bedje en is dit avontuur alles meegevallen!!! 

Reactie plaatsen

Reacties

Thea
3 jaar geleden

Lieverds,
Wat een geweldig nieuws toch allemaal!
Wat zal het heerlijk zijn om zo snel alweer in je eigen bed te slapen.
En dan op naar je herstel en weer genieten met zijn viertjes.
❤️💪🏻

Joke Slabbekoorn
3 jaar geleden

Wat een mooi nieuws!!!al dat sporten werpt z,n vruchten af!(denk ik)wat zillen de kids blij zijn .laat je nog maar lekker verwennen,en neem de tijd om verder te genezen.lieve groetjes van ons