Jos: "Haast"

Gepubliceerd op 8 maart 2021 om 22:57

Er lijkt haast gemaakt te worden in het ziekenhuis. Donderdag aanstaande heb ik mijn pré operatieve scan en daarna een gesprek met de longarts. De pré operatieve scan bestaat uit een online vragenlijst en een gesprek. Daarbij wordt gekeken of je de operatie aan kunt en of er bijzonderheden zijn om rekening mee te houden.

Zelf ben ik meer benieuwd naar het gesprek met de longarts. Ik zal twee stukjes van mijn rechterlong moeten missen. Volgens de chirurg ga ik daar weinig van merken, maar ik ben benieuwd. Ik heb mijn longen hard genoeg nodig bij het sporten dus ik baal daar wel van. We gaan horen wat de longarts zegt hierover!

Van mij mag de operatie komen. Ik heb geen zin in het herstel en ik ben heel benieuwd hoe ik eraan toe zal zijn na de operatie, maar hoe eerder de operatie is hoe eerder ik ook mijn normale leventje weer op kan pakken en verder kan kijken dan chemo’s en operaties. Dus ook ik heb wel een beetje haast, het moet toch.

Ondertussen blijf ik lekker bewegen om mijn conditie weer op te bouwen. Afgelopen weekend lekker het bos in geweest op de fiets en vandaag een wandeling gemaakt. Deels legaal en deels illegaal. Eerst de tijd genomen om de kinderen op bed te leggen en voor te lezen. Want daarbij maak ik heel weinig haast!!!

Reactie plaatsen

Reacties

Tom
3 jaar geleden

Dat gaat ineens snel, fijn! Hopelijk wordt de sportman in je gerustgesteld door de Longarts...
Ik begrijp dat je nu niet te lang meer wilt wachten met de eigenlijke operatie (s)... Duimen dat dat snel ingepland kan worden!