Jos: "Ronde vier"

Gepubliceerd op 17 januari 2021 om 22:49

Zin in? Nee! Klaar voor? Ja!

Ik mag weer. Ronde vier gaat morgen beginnen. Weer een week ziek, zwak en misselijk. Maar weer een stap verder op weg naar de eindstreep. Ik voel me goed en ik ben er klaar voor!

Hopelijk bevestigen de bloedwaarden morgen het beeld dat ik me goed voel, dan kan de kuur door gaan. Ik wil weer vol in het leven staan en de enige manier om dat te kunnen doen is hier doorheen te gaan. Daarom zou ik balen als de kuur niet door kan gaan, omdat dan het traject alleen maar langer duurt. Ik zal blij zijn als morgen de chemo er weer in zit, nog blijer als woensdag mijn pompje weer afgekoppeld wordt en helemaal blij als volgende week maandag mijn energie weer terug is.

Verder hebben we gisteren sneeuwballen gegooid en een sneeuwwandeling gemaakt. Met Joyce heb ik ‘De Heksen’ van Roald Dahl uitgelezen. Eigenlijk voor haar boekbespreking op school… Maja. Ook kwam ik vorige week ‘Het grote kinderkookboek’ van Karin Luiten tegen. Sindsdien zijn de kinderen lekker voor (met) ons aan het koken. Joey maakt Appelflap Dino’s en vanavond hebben we de Spaghetti met ballen van Joyce gegeten. Superleuk en leerzaam voor de kinderen, en stiekem eigenlijk ook voor ons!

Kortom, in de goede week is er veel meer dan ziek zijn en gaat het leven redelijk z’n gangetje. Maar komende week ben ik weer een weekje onder water. Maar zoals Schwarzenegger zei in the Terminator: “I’ll be back!”

 

Reactie plaatsen

Reacties

Joke Slabbekoorn
4 jaar geleden

Hoi hoop dat eens vandaag goed verloopt,sterkte ermee .wat leuk dat samen koken/bakken !de spaghetti ziet er lekker uit.ga de titel van het boek opschrijven,denk dat Karin haar kids dit ook leuk vinden .denk vandaag aan jullie!!

Rinus en Jannie
4 jaar geleden

Dat is fijn wakker worden voor opa en oma. Eerst met een rot gevoel in ons maag. Weer een chemo. (Gelukkig dat het kan) Weer een rot week. Nu zien we de foto's waar we er gisteren ook al een paar van doorkregen. Toch weer een lach op ons gezicht. Sterkte lieverds.