Jos: "Ronde drie"

Gepubliceerd op 4 januari 2021 om 19:15

Gisteren hebben Joey en Joyce zich uitgeleefd met Loek, de hond van Dominique en Claudio. Daar zijn we een chemowandeling mee gaan doen. Het grappige is dat Joey zo weg loopt met de hond, en Joyce niets met honden heeft. Toch heeft ze op het laatst de lijn vast gehouden en balletjes gegooid met Loek.

Vanmorgen heeft Danique de kinderen weer onder haar hoede genomen. Leuk om te zien hoeveel zin de kinderen hebben om daar naar toe te gaan. Lekker sporten in het bos, ze hebben heerlijk verstoppertje gespeeld. Zodoende heeft Tam haar handen vrij om mij naar het ziekenhuis te brengen.

In het ziekenhuis wil mijn PICC lijntje geen bloed geven. Waarschijnlijk zit het uiteinde vastgezogen aan de vaatwand. Dus krijg ik toch nog een prik in mijn andere arm om bloed af te nemen. Verder gaat alles voorspoedig. Mijn bloedwaarden zijn goed en ik mag op voor de chemo. Deze keer heb ik de chemo gekregen op een verpleegafdeling de 1e januari de behandelingen uitgesteld zijn vanwege nieuwjaar.

Tijdens het inlopen voelde ik me best goed, maar nu ik dit typ is het beste er wel af. Ik heb hoofdpijn, ik heb het koud en ik voel me niet lekker. Algehele malaise, maar ik weet waar het vandaan komt.

De komende week ben ik lekker stil. Actief bewegen en ook actief mijn rust pakken. Dan langzaam opkrabbelen en mezelf voorbereiden op ronde vier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.