Jos: "M'n lijntje"

Gepubliceerd op 28 december 2020 om 22:46

Ook voor de rest van het gezin is mijn ziek zijn een belasting. Zeker nu de kinderen thuis zijn en hun sporten niet door gaan. Tamara neemt ze soms op sleeptouw, maar vanmorgen zijn ze lekker gaan ‘drooglooptrainen’ met Danique die we kennen van de IJsclub. Ze zijn enorm gemotiveerd en leven zich lekker uit. Bedankt Danique, echt superfijn!!!

Vandaag had ik last van mijn arm waar de PICC lijn in zit. Vannacht had ik er al last van en meestal gaat het over als ik de ‘kous’ die ik eroverheen trek wat anders doe, maar vandaag werd het alleen maar erger. Een naar gevoel terwijl ik meestal heel weinig last heb van het lijntje. Normaal gezien wordt het lijntje elke woensdag verzorgd, zal ik wachten?

Uiteindelijk besluit ik na de lunch om de thuiszorg te bellen. Het zou zonde zijn als ik twee dagen met pijn loop en er iets mis blijkt te zijn. Ik hoor het de verpleegkundige al zeggen: “Had afgelopen maandag maar gebeld meneer, dan hadden we er nog wat aan kunnen doen…”

Ook deze keer wordt de pleister netjes vervangen en volgens de verpleegkundige ziet alles er rustig uit. Toch voelt mijn arm een stuk beter zodra de pleister vervangen is. De pijn is nog niet helemaal weg, maar het is al fijn om te weten dat er niets geks aan de hand is.

Complimenten aan de thuiszorg, nog geen twee uur nadat ik gebeld heb is m’n lijntje verschoond!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
4 jaar geleden

We hebben een aantal blogs doorgelezen en daarin geconstateerd dat het af en toe met ups en downs gaat. Maar met het lopen heb je nog de meeste goede gevoelens. Dat is fijn om te horen. Ook de positiviteit die in jou zit werkt prima. Probeer dit zo vol te houden, kanjer ! We denken veel aan jou en Tamara en de kinderen en leven "op afstand" met jullie mee. We wensen je dan ook weer veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!