Jos: "Tsssssjjjjjk"

Gepubliceerd op 23 december 2020 om 21:18

Tsssssjjjjjk. 20 seconden later… Tsssssjjjjjk. En dat 44 uur lang. Tsssssjjjjjk.

Mijn laatste chemo loopt 44 uur in met een pompje wat ik mee naar huis krijg. Het werkt best prettig en het is zeker beter dan twee dagen in het ziekenhuis om de chemo in te laten lopen. Het vervelende van het pompje is dat het om de ±20 seconden geluid maakt. Tsssssjjjjjk.

Om 11:30 komt de thuiszorg mijn pompje afkoppelen en mijn PICC lijn doorspoelen. Dat is zo gebeurd en rond 12:00 uur ben ik van het geluid verlost. Best prettig! Het is ook fijn dat ik vanmorgen mijn laatste pilletje van de stootkuur heb geslikt. Nog 1 nachtje slecht slapen en daarna wordt het beter!

Verder heb ik vandaag genoeg aan mezelf. Ik ben behoorlijk onder de indruk van de chemo en ik voel me niet fit. Gelukkig is Tamara vandaag vrij en ze neemt de kinderen mee naar opa en oma in Zeeland. Dus ik heb het rijk alleen. Ik heb echt niets op te zetten en het lukt me nog net om wat was in de wasmachine te stoppen, maar dan houd het op. Ik lees wat, Netflix wat, computer wat, maar ik ben er niet echt bij.

Het goede nieuws is dat de chemo erin zit. Nog een paar mindere dagen en dan wordt het weer langzaam beter. Nog een paar dagen ziek. Veel praatjes zal ik niet hebben met de kerst, maar dat haal ik met oud en nieuw wel weer in!

Reactie plaatsen

Reacties

Thea
4 jaar geleden

Hoi Jos, Tamara, Joyce en Joey,
Wat doen jullie het toch goed, ieder op zijn eigen manier en toch zo knap!
We staan aan de vooravond van de kerstdagen die voor jullie, maar voor iedereen anders zijn dit jaar.
We zullen het ermee moeten doen.
Het is ook het feest van het licht!
Ik hoop dat er voor jullie in 2021 heel veel “lichtpuntjes” zijn met goede berichten!
Groetjes Kees en Thea

Karin
4 jaar geleden

Wat een bikkel ben je toch!

Bi
4 jaar geleden

Hopelijk heb je toch nog iets aan de Kerst! Sterkte en zo fijn mogelijke dagen gewenst!