Jos: "Oppas"

Gepubliceerd op 16 december 2020 om 22:56

Vandaag heeft Tamara een drukke werkdag. Dat betekend dat ik de oppas heb. Vanmorgen is dat geen probleem, ik heb met Joyce de kaartspellen patience en pesten gespeeld. Toen we gingen voetballen om ook wat buiten te doen liep het niet helemaal lekker tussen broer en zus, maar dat hoort erbij.

Vanmiddag kwam de thuiszorg om mijn PICC lijn te verzorgen. Eens in de week moet die verzorgt worden. Het lijntje wordt doorgespoeld en de pleisters worden vervangen. Daar was ik blij mee omdat de pleister afgelopen week iets te strak zat waardoor het pijnlijk was. Ik voelde het slangetje tot in mijn oksel lopen. Afgelopen vrijdag stond ik op het punt de thuiszorg te bellen toen ik ontdekte dat ik met een beetje druk op de goede plek ervoor kon zorgen dat het niet trok. Zo was het te goed te doen tot vandaag.

Nu zit alles een stuk fijner dan de afgelopen week. Maar nadat de thuiszorg weg was kreeg ik pijn in mijn hoofd en was mijn energie weg. Tamara moest toch nog even werken, dus Joey en ik moesten het samen oplossen (Joyce was bij een vriendinnetje). Dat was lastig, Joey heeft niet veel aan mij gehad…

Ik wandel elke dag fanatiek. Vanavond moest ik me ertoe zetten om te gaan, maar toen ik eenmaal liep ging de hoofdpijn weg. Toen ik thuis kwam stond er een pakketje voor mij klaar. De prikstok is binnen. Morgen de bende van de Reeshof opruimen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Jannie de Bel
4 jaar geleden

Succes met prikken Jos. Top dat je dat doet. Ik hoop dat je een afvalbak tegen komt tegen de tijd dat de prikstok vol is. Dan er nog afschuiven. Je gemiddelde snelheid zal wel lager liggen dan je gewend bent.
Dat zou voor mij weer een dingetje zijn. Het is nog niet zo eenvoudig als het lijkt denk ik. Liefs uit Yese. Ik ga zo mijn rondje doen zonder stok🤗😍