Jos: "Foto's"

Gepubliceerd op 21 november 2020 om 22:50

Tam heeft geregeld dat vandaag Monique van Monique Wener Fotografie foto’s van ons komt maken. Ze maakt elke paar jaar foto’s van ons en zij is ook degene die de foto’s geschoten heeft die in de woonkamer hangen.

Tamara heeft mijn ouders en mijn broer met zijn gezin gevraagd om te komen. We gaan naar een mooi bos bij ons in de buurt. Tuurlijk zijn er de emoties, maar we kletsen en hebben lol en ondertussen klikt de camera van Monique.

Ik realiseer me dat dit vermoedelijk de laatste foto’s zijn waar ik als ‘gezonde’ jonge man op sta. Het is afhankelijk van het voorstel van de oncoloog maandagmiddag, maar ik denk dat de behandeling tegen kanker zijn sporen de komende tijd laat zien. Dat maakt deze dag speciaal en mooi voor mij.

Morgen ben ik van plan om richting Zeeland te rijden. Mijn broer is een huis aan het bouwen en daar is veel aan gebeurd sinds ik daar de laatste keer geweest ben. Ook wil ik langs Tante Mies, een zus van mijn Opa waar de familie nog altijd op zondagmorgen de week komt bespreken. Tante Mies is inmiddels 92 maar ze geniet en is nog altijd sportief en actief.

Ik ben benieuwd hoe ik later terugkijk op deze dag. In mijn hoofd hoor ik Harm Edens zoals in ‘Dit was het nieuws’ roepen. ‘Dit was de derde ronde, gelukkig hebben we de foto’s nog!’

Bedankt Monique dat je zo snel tijd vrij kon maken!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Thea
4 jaar geleden

TOPPERS!
Pluk de dag!
❤️💋💋💋

Rinus en Marieke
4 jaar geleden

Heel veel respect ! En............heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!

Fred Hohenstein
4 jaar geleden

respect dat je zo kunt verwoorden! kamp man!