Jos: "Goede uitslag!"

Gepubliceerd op 26 maart 2020 om 12:20

De coloscopie kon vorige week donderdag niet doorgaan wegens de uitbraak van Corona. Gelukkig kon ik wel bij de huisarts bloed laten prikken om mijn CEA-waarden te laten controleren.

Gisteren werd ik gebeld door het ziekenhuis met de vraag of ik bloed had laten prikken. Normaal gesproken doe ik dat altijd in het ziekenhuis, maar nu bij de huisarts. Gelukkig heeft het ziekenhuis het bloed kunnen achterhalen en nog veel belangrijker voor mij, de uitslag is GOED!!!

Ik voel me ook goed dus dan verwacht je al snel een goede uitslag, maar juni 2019 voelde ik mij ook goed, en toen werd ook aan de hand van de CEA-waarden de tumor op mijn lever ontdekt. Dus ik weet uit ervaring dat het feit dat je jezelf goed voelt niet altijd iets zegt. Daarom ben ik extra blij met de goede uitslag!

Over drie maanden het volgende onderzoek. Op de planning staat dan een CT-scan van mijn longen en buik en wederom bloed prikken voor de CEA-waarden. De coloscopie zal ook ergens dit jaar ingepland worden, maar wanneer dat is hangt volledig af van de omstandigheden in het ziekenhuis.

Hopelijk normaliseert de situatie rondom Corona snel en blijft de situatie in de ziekenhuizen onder controle. Diep respect (maar dat had ik al) voor iedereen die in de zorg werkt!

En dan nu… Snel lunchen en een stuk wandelen om van het mooie weer te genieten!

Reactie plaatsen

Reacties

Joke Slabbekoorn
4 jaar geleden

Heel blij voor jullie!!! Een positief bericht is zeker nu in deze tijd fijn!

Sietske
4 jaar geleden

Wat een goed nieuws in deze bizarre tijd! Fijn dat de mogelijkheid er is om toch de belangrijke controles te laten uitvoeren. Gefeliciteerd!!!!