Jos: "Luizter"

Gepubliceerd op 11 maart 2020 om 09:53

“Oh ja, ik heb nog iets voor je geregeld zondagmiddag. Ik vertel nog niet wat”.

Dus zondagmiddag gaan Tam en ik met z’n tweeën op pad. We moeten naar Sint-Annaland. Ik heb nog steeds geen idee. Als we parkeren vraag ik me af of we goed zitten. Ook Tam kijkt om zich heen. Zijn we bij De Deu Braek? maar meteen daarna parkeert achter ons een auto in met reclame van Luizter op het achterraam. ‘Dat is toch van Jolanda?’, denk ik. Inderdaad, Jolanda stapt uit we worden hartelijk begroet. We zitten goed. De puzzel valt voor mij in elkaar.

Het blijkt een benefietavond voor Stichting De vrienden van Siem. Een vier gangen diner met een lach en een traan. Jolanda is sinds kort ambassadeur voor deze stichting en dat brengt alles samen.

Als Jolanda bij de opening van de avond vertelt dat er drie luisterverhalen zijn weet ik dat er ook over mij vertelt gaat worden. Dat is best pittig. Als ik terugdenk aan alles wat er de afgelopen twee jaar gebeurd is dan is er inderdaad genoeg te vertellen. Ik ben daar op mijn eigen manier doorheen gegaan, en ook ons gezin is daar op onze manier doorheen gegaan. Maar als je daarbij stil staat is dat allemaal niet zo gewoon als het voor jezelf lijkt wanneer je er middenin zit.

Tam, bedankt voor de leuke avond! Bedankt voor alles en niet alleen de afgelopen twee jaar!!!

En Luizter, Jolanda en Jörgen, bedankt voor het mooie verhaal!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.