Jos: "Heimwee"

Gepubliceerd op 26 september 2019 om 12:10

Nee, niet persé naar huis. Thuis ken ik inmiddels elk hoekje en gaatje wel. Ik heb wat mij betreft nu wel lang genoeg thuis gezeten. Ik heb heimwee naar mijn oude leventje…

’s Ochtends aansluiten in de file. De dag spenderen onder brak TL-licht en ’s avonds aansluiten in dezelfde file, maar dan de andere kant op. Het klinkt saai als ik het zo opschrijf. Maar toch gebeurt er op zo’n dag vanalles. Ik spreek collega’s, we zijn met z’n allen ergens mee bezig. Er moet iets af en er duikt een probleem op wat we nog niet eerder gezien hebben. Iets werkt voor de eerste keer. Er is iemand jarig of we bespreken hoe we iets het beste op kunnen lossen. Wat ik mis is de gezamenlijke drive om iets te bouwen wat we nog niet bestaat. Samen met andere techneuten oplossingen bedenken.

Herstellen is een eenzaam en lang traject. De operatie is alweer vijf weken geleden en er is in die vijf weken veel gebeurd, maar je bent er net niet helemaal bij. Gelukkig merk ik dat mijn energie langzaam terug begint te komen. De afgelopen week heb ik een gesprek gehad met de bedrijfsarts en met TMC over mijn re-integratie. Ik heb zin om weer een bijdrage te leveren.

Nog heel even volhouden. Dan hoop ik weer terug te keren in mijn werkende leven. En volgend jaar hoop ik dat ik er weer gewoon van baal dat ik acheraan aansluit in de file!

Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia
5 jaar geleden

Zeker nog even volhouden, Jos. Je doet het fantastisch. Met allen die rondom je staan. We denken veel aan jullie. Een lieve groet uit Yerseke

Rinus en Marieke
5 jaar geleden

De tijd gaat snel......al weer vijf weken geleden ! Blij dat je energie weer terug gaat komen en ook leuk dat je een gesprek hebt gehad met je bedrijfsarts over je re-integratie. Je krijgt weer zin !Hopelijk mag je binnenkort misschien wel voor een aantal uren aan het werk en zo kun je dan je hele werk weer stap voor stap opbouwen.
Veel beterschap en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!