Jos: "Het dal"

Gepubliceerd op 8 september 2019 om 11:03

Week 2 t/m grofweg week 4 na de operatie zijn heel vervelend. Niet omdat het herstel niet goed gaat, dat gaat nog steeds goed. Maar vooral omdat ik vervelend moe ben. Ik kan net niets. Alles kost een verschrikkelijke berg energie en ook mijn bed heb ik wel gezien. Ik ken deze periode van de vorige operaties, maar deze keer is het wel echt heftig. Vier operaties in anderhalf jaar is niet goed voor een mens…

Inmiddels is 24Kika achter de rug. Ik heb na het evenement nog niet met deelnemers gesproken. Tijdens het evenement heeft het wel regelmatig geregend. Dat is jammer, want dan wordt alles koud en klam en het is niet best voor de skeelers. Maar op de site van 24Kika staat dat er €56.783,00 is opgehaald, en dat maakt een hoop goed!

Tamara is ondertussen druk bezig om haar speelruimte in orde te maken. De muren zijn geschilderd en vandaag wordt de vloer gelegd. Nog even en de kinderen kunnen komen spelen! Ik heb de oppas op de kinderen. Nouja, de oppas… Ik ben aanwezig en als het echt niet goed gaat bel ik Tamara. Ik heb geen energie om echt met de kinderen bezig te zijn. Gelukkig vermaken ze zich goed. Joyce is bij een vriendinnetje uit de buurt en Joey speelt met ons buurjongetje hier.

Voor mij is het vooral afwachten en doorzetten. Ik weet dat mijn energie terugkomt. Maar nu voel ik mij zo slap als een vaatdoek!

Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia
5 jaar geleden

Heel vervelend Jos. Maar je geeft het zelf al aan dat 4 operaties in zo'n korte tijd heel heftig is. Sterkte hoor. Een lieve groet van ons