Jos: "Even rust"

Gepubliceerd op 10 juli 2019 om 10:49

Een maand uit het leven van… Nou ja, ik pak voor het gemak 4 weken. Woensdag 12 juni had ik een belafspraak met het ziekenhuis over de uitslag van mijn bloedwaarden. Die waren verhoogd. Sindsdien… (grofweg in chronologische volgorde)

Ben ik naar de luchtmachtdagen geweest. Is Tamara afgestudeerd. Heb ik een CT-scan laten maken. Heb ik in spanning gezeten. Heeft Tamara een bedrijf opgezet. Heb ik te horen gekregen dat ik weer kanker heb. Heb ik 4x voor een groep gestaan om te vertellen dat ik weer kanker heb. Heb ik mijn bureau leeggeruimd op mijn werk. Heb ik door het bos gelopen met vrienden. Ben ik jarig geweest. Ben ik door de PET/CT-scan geweest. Heb ik mensen persoonlijk gesproken over kanker. Ben ik met Tamara mee geweest om te kijken naar een ruimte voor haar bedrijf. Hebben Opa en Oma de kinderen opgehaald voor een logeerpartij in Zeeland. Ben ik uit eten geweest met vrienden. Heb ik staan hakken op een 90’s party. Ben ik naar Thialf geweest. Hebben we de kinderen weer opgehaald uit Zeeland. Heeft Tamara een geschikte ruimte gevonden. En ben ik door de MRI geweest.

Er gebeurd momenteel meer in een week dan normaalgesproken in een maand. En de pieken en dalen liggen mijlenver uit elkaar. Hoogtepunten van het afstuderen van Tamara en het opzetten van haar bedrijf tot horen dat de kanker terug is.

En vanmorgen… Doe ik helemaal niks. Even rust!!!

Vanmiddag de uitslag van de scans.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.