Jos: "Verbeeten challenge"

Gepubliceerd op 26 maart 2019 om 10:56

De ijsbaan is dicht. Het ijs is aan het smelten. Afgelopen zondag heb ik de laatste rondjes dit seizoen gereden. Een bijzonder seizoen. Net voor kerstmis stond ik voor de eerste keer op het ijs. Toch heb ik 3433 ronden geschaatst, mijn snelste ooit neergezet en ben ik schaatstrainer geworden (volgend seizoen ga ik een opleiding volgen). Ongelooflijk na alles wat er gebeurd is. Ik verbaas mezelf nog het meest!

Ik ga het schaatsen missen. Maar, nu de narcissen in bloei staan en de zon steeds hoger aan de hemel komt is het tijd voor de wieltjes. En hoe kun je het skeelerseizoen beter beginnen dan met een evenement om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker? Daarom ga ik zondag 7 april mee doen aan de Verbeeten challenge!

Ik skeeler mee in het team van Haar Totaal, ‘mijn’ kapsalon. Haar Totaal heeft een vestiging in de hal van Instituut Verbeeten, een instituut voor de behandeling van kanker. Ze verzorgen daar haarwerken voor o.a. kankerpatiënten. Dat verklaart waarom ‘mijn’ kapsters altijd een bijzondere interesse hebben gehad in het verloop van mijn ziekte.

Maar goed, de Verbeeten challenge. Sponsoren kan. Hier de pagina van het team van Haar Totaal en hier de pagina waar je mij persoonlijk kunt sponsoren. Zelf meedoen met de challenge kan ook en is nog leuker! Je kunt meedoen met wandelen, hardlopen, bootcamp, skeeleren, fietsen, wielrennen en mountainbiken. Inschrijven kan hier.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Peter Nouwens
5 jaar geleden

Zie je bij de challenge Jos. Ik fiets met Sporten met NAH en meer. En natuurlijk op de wieltjes bij onze training. Gr Peter

Rinus en Marieke.
5 jaar geleden

We zijn even "uit de lucht "geweest maar we zijn weer in de ether ! We hebben nog een bedrag via je pa en ma aan je gestuurd als sponsoring voor jou maar natuurlijk in het geheel voor "De Verbeeten Challenge".Veel succes, goede gezondheid en hel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!