Jos: "Is 'tie weer"

Gepubliceerd op 18 januari 2019 om 20:04

Het is al even geleden dat ik geblogd heb. Dat is een goed teken. Er is niet zo veel te melden. Het gaat steeds iets beter en ik krijg meer energie. Af en toe zit er een dip in maar dat is niet zo gek. Er is zoveel gebeurd. Dat besef komt nu pas echt binnen nu ik niet meer in de flow van de behandelingen zit en even de tijd heb om terug te kijken.

Toch wil ik ook vooruit. Afgelopen maandag had ik een gesprek op mijn werk en bij de psycholoog. Ik had het zo gepland dat alles netjes op elkaar aan zou sluiten… Ware het niet dat in mijn agenda stond dat ik om 14:30 een gesprek had, terwijl de psycholoog mij om 13:30 verwachtte. Oops. Maar ik vond het fijn om weer op mijn werk te zijn. Ik wil graag weer wat doen om te peilen hoe dat gaat. Eind deze maand heb ik daarover een gesprek met de bedrijfsarts. Dan wil ik graag weer wat gaan doen. Ik vind mijn werk leuk en de afgelopen maanden heb ik mijn ‘oude leventje’ gemist!

Ik hoop dat het met werken net zo gaat als op de ijsbaan. Mijn conditie neemt snel toe en ik draai weer lekker rondjes mee. Volgend jaar weer 200km als het aan mij ligt. Dit jaar ga ik de alternatieve Elfstedentocht op de webcam kijken. Fysiek gaat het goed. Moeheid en ontlasting blijven lastig. Dat heeft tijd nodig!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
5 jaar geleden

Dat zijn hele goede berichten, Jos ! Fijn dat je zo goed op "dreef " aan het komen bent. Wat vinden we dat allemachtig prachtig ! Kanjer ! En.... ook prima dat je weer zin krijgt in schaatsen en ook heel goed dat je weer zin krijgt in je "werk". Op enkele dingen zoals moeheid en ontlasting moet je nog even geduld op proberen te brengen maar dat lukt jou wel. Heel fijn om zulke berichten van jou te horen. Het aller, allerbeste en héél véél STERKTE !!!!!!!!!