Jos: "Lichtjesoptocht"

Gepubliceerd op 20 december 2018 om 23:25

De laatste schooldag van het jaar voor Joey en Joyce. Hierna mogen ze twee weken bijkomen zodat ze in het nieuwe jaar weer fris kunnen beginnen. De school is helemaal in kerstsfeer en traditiegetrouw gaan de kinderen aan het eind van de middag voor het kerstdiner en daarna de lichtjesoptocht.

De lichtjesoptocht is erg leuk. De kinderen versieren zich met allerlei lichtjes en lampjes en daarmee lopen ze een route door de wijk. De afgelopen twee jaar was Joyce alleen en mocht Joey toekijken, maar dit jaar mocht hij zelf meelopen. Hij is zo trots als een pauw!

Maar als Tamara en ik aan ons (rustige) diner zitten moet ik rennen naar het toilet. En niet zomaar. Om zes uur start de lichtjesoptocht en dan zit ik met mijn broek op mijn enkels. Heel de dag ging het best aardig met mijn ontlasting. Het zal toch niet nu net…

Tamara gaat al langs de route staan. Ik zit nog steeds op het toilet. Gelukkig ben ik precies op tijd bij de route om de kinderen langs te zien komen. De klas van Joyce loopt voorop, Joyce met een big smile op haar gezicht. Even daarna komt Joey die ook lacht van oor tot oor. Geweldig om te zien. Wat worden onze kinderen snel groot.

Ik sta te bibberen en voel me niet lekker. Even bespreek ik nog met Tamara om de kinderen op te halen. Maar dan krijg ik kramp. Ik ren naar huis, net op tijd…

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
6 jaar geleden

Dat is dus weer even heftig geweest Jos. Wat jammer. Gelukkig was je beide keren op tijd en was het niet onderweg naar TMC maar toch.....jammer. Je voelt je op zo'n moment gewoon K..! Gelukkig dat je die lachende gezichtjes nog gezien hebt. Ik geniet nog iedere dag terug van vorige week bij de kanjerloop. Hopelijk kun jij ook van deze mooie momenten nog nagenieten en overheerst niet alleen de w.c. Nu lekker twee weken vakantie. Kan vooral Joey bijkomen. Wat is hij in een heftige tijd zijn eerste schoolweken begonnen. Wat heeft hij het goed gedaan. Trots hoor op dat kleine mannetje. En natuurlijk ook op Joyce. Ze is er toch ook moedig doorheen gekomen. Ze is trots op je Jos. Op naar 2019. Liefs van ons weer.

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Je bent toch nog bij de lichtjes optocht geweest en je hebt jullie kinderen met een big smile zien lopen in die optocht. Weer een overwinning.......alleen die ontwakende darmen gooiden toen op het laatste moment nog roet in het eten.Gelukkig net op tijd thuis ! Veel beterschap en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!