Jos: "Vuurwerk"

Gepubliceerd op 10 december 2018 om 22:31

Het duurt zo’n 4 tot 6 weken voor de wonden van de operatie hersteld zijn. Oh, het zal echt een feest voor mij zijn als die 6 weken om zijn. Dan is er medisch gezien geen belemmering meer voor mij. Dat ga ik groots vieren. Zo groots, ik zou aan het hele land willen vragen om op die dag vuurwerk voor mij af te steken! Haha, dat gaat nog lukken ook!

Vandaag was ik in de agenda aan het kijken wanneer die 6 weken om zijn. Dinsdag 20 november ben ik geopereerd om de stoma weg te halen. Precies 6 weken later is het dinsdag 1 januari. Morgen is de operatie alweer 3 weken geleden. Dat niet alleen, ik ben ook al meer dan 2 maanden kankervrij. Bizar om mezelf dat te realiseren.

De afgelopen twee dagen heb ik geen paracetamol meer geslikt. Ik heb nog steeds pijn, maar het venijnigste is eraf. Het rare van de pijn is dat het in golven komt. Het patroon is dat ik meestal ’s-Ochtends nergens geen last van heb. Maar ergens in de middag komt het opzetten. De pijn lijkt onder mijn huid te zitten. Volgens de chirurg komt dat omdat ze hard aan de buikwand moeten trekken om het gat van de stoma dicht te maken. Conclusie, er is vooruitgang.

Nog 3 weken. Dat is vol te houden. Nog 3 weken en dan… Vuurwerk!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Jannie
6 jaar geleden

Dan zullen wij voor die ene keer ook wat afsteken Jos. Al vele jaren geleden besloten om nooit meer vuurwerk te kopen en af te steken maar regels zijn gemaakt om van af te wijken. Knallen maar. Maar fijn om te horen dat het venijnige er af is. Toch vooruitgang gelukkig. Weer lieve groetjes uit Yerseke.

P Louws
6 jaar geleden

hoihoi Jos en Tamara wij zullen vanuit Oostenrijk vuur pijlen afschieten en we hopen dat 2019 voor jullie een goed jaar wordt gr. Piet en Mariandel

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Beste Jos, zie je wel dat de boot al een beetje op gang aan het komen is. Dat de pijn in golven komt komt natuurlijk door het op en neer gaan van de boot op het water, "The ups and the downs" van jullie boot. De ene dag lekker weer en de volgende dag een beetje slechter weer . In Zeeland zullen we zeker voor jou speciaal een vuurpijl afsteken ( wij steken nooit vuurwerk af maar dit jaar gaat er één pijl van ons voor jou de lucht in ) Dobber "huzellig" door ( misschien wel een heel slecht woord in deze bootreis ) maar die hoort dan bij de "ups". Kijk en voel en beleef elke dag op de boot met z'n "kapitein en bemanning" en binnenkort koerst dit schip naar zonnige oorden !!!!!! Het allerbeste en héél véél STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cindy
6 jaar geleden

Tsja Joske, een strak sixpackje is hard werken he😜

We knallen de kurken voor 2019 er met luid geknal vanaf! 2019 is het jaar dat t verschil gaat maken. Hang in there! See you soon😘