Jos: "Thuisblijven"

Gepubliceerd op 6 december 2018 om 22:22

Vanmorgen voel ik me best redelijk. Ik neem Joyce mee naar de BCC om een boodschap op te halen. Dat gaat goed, maar daarna wordt het snel minder. De wond gaat weer pijn doen en mijn energie is helemaal op. Nog voordat het middag is… Naja, ik heb het geprobeerd!

In de middag staat een bezoek met de huisarts gepland en daarna, als het gaat, een verrassingsfeest voor mijn vader. Die gaat eind dit jaar met pensioen. Ik wil graag mee met Tam en de kinderen om daarbij te zijn, al is het maar voor een uurtje. Maar helaas beland ik begin van de middag op bed. Ik blijf thuis.

Als Tamara met de kinderen naar Zeeland rijdt ga ik naar de huisarts. Hij heeft enorm veel belangstelling getoond tijdens mijn ziekteproces en nu heb ik hem al even niet gesproken. Eigenlijk had ik in gedachten om bij te praten toen mijn hechtingen eruit moesten, maar toen was hij niet beschikbaar.

Vanmiddag neemt de huisarts alle tijd. Er is veel te vertellen en pas na een half uur sta ik buiten. Het voelt fijn als een huisarts zo meeleeft. Ook voor hem was mijn diagnose iets wat hij niet verwacht had.

Als ik terug naar huis loop na de huisarts bel ik Tam. Ze zit nog in de auto naar Zeeland. En ik… Ik kom thuis in een leeg huis…

Reactie plaatsen

Reacties

Karin
6 jaar geleden

He Jos, wat zijn deze weken zwaar voor je... Het is je zo gegund dat je snel hersteld en weer gewoon met je lieve gezin/familie mee kan doen!
Kop op Jos, weet dat we aan je denken en meeleven! Sterkte 😘

Rinus en Jannie
6 jaar geleden

Ja. Jos. Zware tijden. Wij hebben een heel fijne middag gehad. Pa straalde van oor tot oor. Hij die altijd riep voor mij geen afscheidsfeest. Het zou helemaal compleet geweest zijn als je er bij had kunnen zijn. Het is jammer maar ook in mijn speech heb ik gezegd: "het aller aller belangrijkste is dat Jos Kankervrij is". Zo als het er nu uit ziet ben je kankervrij. Nu de rest nog. Het herstellen. Dat is zwaar. Toch moeten we ons ook realiseren dat je nog maar 3 weken geleden de laatste operatie had. Je zou zelfs pas in december geopereerd worden. Ik was nog even bang dat het precies vandaag zou zijn. In de toekomst ben je er weer bij. Heel veel sterkte. Heel veel liefs van ons.

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Jammer dat niet alles is gelukt omdat je energie in eens weer op was ! Prima dat je huisarts echt de tijd voor je heeft genomen om bij te praten. Jammer dat je ook niet eventjes naar je vader kon.Maar die tijd komt allemaal weer Jos ! Alleen is dat nu nog even een tegenvaller ! Maar , je weet , je bent een Kanjer en met GEDULD kom je er best. Alleen is het dan niet leuk als alleen in een leeg huis komt. Dat kunnen we best begrijpen. Maar we wensen je veel beterschap en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!