Jos: "Rustig weekendje"

Gepubliceerd op 2 december 2018 om 22:23

Vandaag waren er 2 zwarte Pieten bij mijn ouders. Oma heeft een lijntje met Sinterklaas blijkbaar, want vorig jaar kwamen ze ook al bij hun thuis. Om mij rust te gunnen is Tamara zaterdag al met de kinderen naar Zeeland gereden. Dan kunnen de kinderen lekker spelen bij opa en oma en heb ik het rijk alleen. Voor mij een rustig weekend om te herstellen.

De zaterdag en zondag zijn lange dagen voor mij. Ik lees wat, kijk wat televisie en zit wat achter de computer. Mijn ontlasting wordt steeds iets beter, al moet ik nog steeds in de buurt van het toilet blijven. Als ik moet krijg ik weinig bedenktijd. Maar ik merk wel dat ik langzaam uit het dal begin te kruipen.

Als de kinderen vanmiddag thuiskomen zitten ze vol verhalen. Zaterdag heeft Joyce bij haar vriendin Marije gespeeld die ze afgelopen zomer ontmoet heeft. En ik krijg verhalen te horen over de zwarte Pieten in Yese. Vol trots laten Joyce en Joey hun cadeaus zien. Ik ben blij dat ze het naar hun zin gehad hebben en ik ben ook blij dat ze weer thuis zijn. Ik heb heel erg van de rust genoten, maar liever heb ik toch wat leven in de brouwerij!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Oma heeft altijd al een lijntje met Sinterklaas gehad al vanaf haar geboorte. Nico heeft voor haar een plaatsje in zijn Spaans / Turks hart ! Lekker dat je ontlasting iets beter gaat worden . Misschien helpen die vezels met die leuke naam toch wel een beetje om je weer positief op gang te brengen. Leuk dat de kinderen een gezellig Sinterklaasfeest met Pieten hebben gehad op Yese.En jij hebt je rust gehad. Dat moet je eigenlijk ook zien als een sinterklaascadeau want door die rust en die vezels gaan die darmen ook weer beter en normaler hun werk doen. Ze zitten niet meer in de W.W en daarom moet jij steeds naar de plee.
Deze dichtregel ontsproot zo maar al typend en denkend aan jou uit mijn brein. We wensen je veel beterschap en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!

Rinus en Jannie
6 jaar geleden

We hebben een leuke middag gehad. Maar wat hebben we je gemist Jos. Wat was je er graag bij geweest. Joyce zei nog even tegen de Pietjes dat papa een stoma heeft. Ze was even vergeten dat hij er niet meer zit maar toch moest ze op die manier vertellen dat papa ziek is. Verder hebben we gedanst en genoten en met Melvin en Levi en de Pietjes Pietendansjes gedaan en natuurlijk oma ertussen die ook niets liever doet. Gelukkig heeft Tamara een heel mooi filmpje gemaakt zodat we het allemaal nog eens met veel plezier kunnen bekijken. Heel veel lieve groetjes weer uur Yese