Jos: "Team DeBelletjes.nl"

Gepubliceerd op 25 november 2018 om 20:15

De belangrijkste stap in de laatste fase van mijn behandelplan is genomen. De chirurg heeft mijn stoma opgeheven. Wat is er sinds 16 maart, de dag dat ik te horen kreeg dat ik kanker had (had!!!) veel gebeurt. Alles werd vanaf dat moment anders. Maar 1 ding is niet veranderd. De mensen om mij heen. Vechten tegen kanker doe je niet alleen, maar met een team.

Allereerst alle respect voor Tamara. Ze is echt zo diep gegaan om het huishouden draaiende te houden en te zorgen voor mij en Joyce en Joey. Andersom had ik het niet gekund! En ondertussen ook nog doorgaan met haar studie tot speltherapeut. Wat een powervrouw! Thanks Tam!

Dan Joyce en Joey. Jullie moesten het doen met een vader die half aanwezig was. Ik ben blij dat we jullie zo betrokken hebben in het proces en wat hebben jullie het goed gedaan. Jullie hebben alles zo goed opgepikt en mij zoveel inzichten gegeven. “Mijn papa is bijzonder, die poept door zijn buik!”

Dan mijn vader en moeder die we te pas en te onpas gebeld hebben en die altijd klaar staan om te helpen. Ze hebben hun zomervakantie opgegeven om klaar te staan voor ons. Thanks! En mijn werkgever TMC en het bedrijf waar ik gedetacheerd zit, Vanderlande. Bedankt voor jullie support!

En al onze familie, vrienden en bekenden die op de kinderen wilden passen, kaartjes hebben gestuurd, hebben gebeld, ge-appt, gepraat, gebeden. Wow!

En iedereen die deze blog leest. Bedankt! Bedankt! Bedankt!

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Zo, wat een geweldig team !!!!! Ja. als je er dan op terugkijkt is er ontzettend veel gebeurd en hebben vele mensen jullie geholpen en hebben ontzettend veel mensen met jullie meegeleefd. We hopen dat je darmen weer snel op niet al te vreemde manier "op gang" gaan komen. Eén ding nog even: " Het kwartje is keurig netjes overeind blijven staan" Het heeft zich door jouw " Brexit" heen gewoon woord gehouden. Jos, we zijn zo ontzettend blij ( trouwens voor jullie: Tamara, Joyce en Joey ook ) dat alles nu voor elkaar is. We hebben veel aan jullie gedacht en blijven natuurlijk aan jullie denken en houden contact ! Veel beterschap en heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!