Jos: "Feest"

Gepubliceerd op 11 november 2018 om 21:04

Joyce is Jarig geweest en Joey is binnenkort jarig. Dat moet gevierd worden! Tamara is al vroeg druk bezig met de voorbereidingen en ’s ochtend komen ook mijn ouders helpen. Aan het eind van de ochtend kak ik in en na de lunch kruip ik nog snel even in mijn mandje.

Als ik de kamer weer inkom zijn de eerste gasten er al. Even later komt de rest alsof iedereen heeft afgesproken op dezelfde tijd te komen. In no-time staat het huis vol. Wat geweldig om al die mensen bij elkaar te zien. Het is een geweldig feest, vooral voor Joyce en Joey. Ze genieten van al de kinderen die er zijn. Tam en ik genieten van de goede sfeer en om iedereen weer te zien!

Het hoogtepunt voor de kinderen is een piñata die Tamara gekocht heeft. We binden een kartonnen eenhoorn aan een bezem en de kinderen mogen die geblinddoekt kapot slaan. In de piñata zit snoepgoed en zodra eenhoorn kapot gaat hebben we een huis vol zoekende kids.

Zelf hield ik het goed vol. De tijd vloog voorbij. Voor mijn gevoel gingen de eerste mensen vroeg naar huis, maar toen ik op de klok keek zag ik dat het al vijf uur was. Tam, super georganiseerd! Pa, ma en Madeleine en Wladimir bedankt voor de hulp! Joyce en Joey hebben een topfeest gehad!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.