Jos: "Operatiedatum"

Gepubliceerd op 2 oktober 2018 om 19:14

Er is een datum! Donderdagochtend 4 oktober rond acht uur wordt ik geopereerd.

Vanmiddag hadden we oudergesprek op de school van Joyce. Op de terugweg voel ik mijn telefoon trillen in mijn zak. Ik besluit om thuis op te nemen omdat we nog na aan het praten zijn over Joyce. Als we thuis zijn zie ik een 040 nummer op het scherm staan en dan weet ik eigenlijk al genoeg. De operatie komt eraan!

Als ik terugbel hoor ik dat ik donderdag geopereerd kan worden omdat er uitval is. Ik ben er klaar voor, maar omdat Tamara een trainingsweekend heeft van haar opleiding moet iedereen om mij heen dat ook zijn. Dus ik vraag aan de mevrouw aan de andere kant of ik terug mag bellen. Het lukt om onderdak te vinden voor de kinderen. Dus even later bel ik het ziekenhuis. Donderdag is de dag.

Op een rare manier kijk ik uit naar de operatie. Natuurlijk heb ik geen zin in de dagen na de operatie, maar die gaan vanzelf over. Ik wordt verlost van de bron van de ellende. Alle eerdere behandelingen waren erop gericht om de operatie zo goed mogelijk te laten verlopen. Hiervoor heb ik het allemaal gedaan. Als de operatie erop zit kan ik gaan werken aan mijn herstel. En het gaat ineens heel snel… Morgenmiddag wordt ik opgenomen!

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke Hoogesteger
6 jaar geleden

Hoi

Heel veel sterkte de komende dagen
Op naar het volledig herstel !!!
Groetjes uit biezelinge

Karin en Guido
6 jaar geleden

Wow Jos, dan is de datum daar en dan is het ook al zo snel! Spannend maar wat je zegt, alles was hier op gericht! Succes Jos, en familie, je bikkelt je jou kennende goed door de tijd na de operatie heen, op naar herstel!! Liefs en wij denken aan je!

Ina remijnse
6 jaar geleden

Sterkte en succes

Rinus en Joke Slabbekoorn
6 jaar geleden

Toch nog snel,en wat je zegt alles was/is gericht op de tumor weg te halen ,en eindelijk is het zover .we wensen jullie allemaal veel sterkte voor de komende periode. We denken aan jullie .liefs van ons

Jaap en Ella
6 jaar geleden

En dan is toch nog vlugger dan je dacht de datum voor het laatste stuk naar je herstel daar..We wensen je veel kracht en moed toe. Op naar een goed herstel.We denken aan jullie. Liefs en groetjes van ons..

Tante Tannie
6 jaar geleden

Hallo
Dat gaat allemaal snel .Sterkte .
Op naar een geslaagde operatie en een Spoedig herstel.

Bianca
6 jaar geleden

Ik denk dat je nu al in het ziekenhuis bent. Een spannende dag morgen, heel veel sterkte gewenst!
Liefs Bianca

Rinus ( M.J. ) Scheele
6 jaar geleden

Je moeder is net weg en ik lees gelijk je blog "operatiedatum": donderdag 4 oktober. Ja, dan is het zover en de dagen er na zullen even anders zijn. Maar laat ze alsjeblieft " die bron van kankerellende" goed uit je lichaam halen. En.......als dat achter de rug is kun je ECHT beter gaan worden. Echt beter......verlost van die rotte ellendige kanker. Sorry voor m'n wat botte uitspraken ! We wensen je morgen héél ,héél véél STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Plotseling stond er boven sommige blogs M. J. Scheele maar ik wil je wel even zeggen dat dat natuurlijk ook namens Marieke is wat ik allemaal heb geschreven. Er was even een kleine "Ik ben geen robot storing". Ik stop nu en nogmaals ook namens Marieke héél, héél veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marcel en Olga de Lange
6 jaar geleden

Dat is dan opeens snel. Maar je bent er klaar voor! Heel veel succes. Zet hem op.

Rob Gooiker
6 jaar geleden

Hoi Jos,
Ik heb net je blog "bijgelezen". Goed om te lezen dat je op alle fronten klaar bent voor je operatie.
Heel veel succes donderdag en een voorspoedig en goed herstel gewenst.
Groetjes Rob.

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Sterkte voor jullie allemaal!

Peter Wyatt
6 jaar geleden

Spannend! Heel veel sterkte!