Jos: "Het klokje rond"

Gepubliceerd op 23 september 2018 om 11:32

Gisteravond geen blog… Tamara was druk bezig op de computer en mijn ogen vielen langzaam dicht. Er zit nog steeds een vervelende moeheid in mij die nu al een paar dagen duurt. Ik ben op tijd naar bed gegaan.

Opa en Oma hebben de kinderen na de zwemles van Joyce opgehaald. Die blijven daar een nacht logeren. Vooral Joyce kijkt ernaar uit omdat ze dan haar vriendinnetje Marije weer ziet. De logeerpartij geeft Tamara de tijd om haar verslag voor school uit te werken.

Het verhaal van Marije en Joyce is leuk om te delen. In de zomervakantie hebben Joyce en Joey ook bij Opa en Oma gelogeerd. En al vrij snel kwamen Marije en Joyce elkaar tegen. Vanaf het eerste moment zijn ze twee handen op één buik en het is leuk om te zien hoe lief en rustig ze samen kunnen spelen. Ook na de zomervakantie bleef Joyce erg met Marije bezig en ze heeft haar zelfs een brief geschreven. En vandaag hebben ze elkaar weer gevonden en Joyce heeft geen zin om met Oma mee te gaan als die haar komt halen. Heerlijk!

Ondertussen heb ik vannacht lang geslapen. Om precies te zijn twaalf uur, het klokje rond. Hopelijk voel ik me vandaag wat fitter. Daar ben ik wel weer aan toe!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Sylvia van Stee
6 jaar geleden

Hoi Jos en Tamara. Even jullie blog niet gelezen. Wat gebeurt er toch veel in een week in jullie leven. Wat een goed nieuws, dat de tumor zo geslonken is . Gefeliciteerd. En wat goed verwoord hoe jij je voelt, Tamara. Jullie zijn kanjers. Een lieve groet van ons

Rinus en Marieke.
6 jaar geleden

Wat ontzettend leuk dat Joyce een vriendinnetje heeft "gevonden" en niet zo maar voor even maar gewoon voor een lange tijd, denken wij want als je al "brieven"gaat schrijven naar je vriendinnetje dan heb je een "echt" vriendinnetje en dan moet oma je niet komen halen want dan is het bij je vriendinnetje veel leuker ! wat ontzettend leuk !!!! Jos, slaap jij maar lekker door, je zult het nodig hebben want zelfs een Kanjer is wel eens moe !!!!!!!! Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!