Jos: "19 September"

Gepubliceerd op 12 september 2018 om 22:39

19 September krijg ik de uitslag van de scans die gisteren en eergisteren gemaakt zijn. Op die dag heb ik een gesprek met de oncoloog en de chirurg. Dan krijg ik te horen hoe de operatie er precies uit gaat zien en wanneer deze gepland is.

Met de operatie bedoel ik de operatie waarbij het slechte stuk darm verwijderd wordt. De belangrijkste operatie uit mijn behandeling. De chemotherapieën en bestralingen die ik gehad heb zijn allemaal voorbereidingen op deze operatie. Die waren bedoeld om de tumor zo klein mogelijk te maken. Daardoor is de kans groter dat de chirurg niet door de tumor heen snijd en op die manier kankercellen verspreid door mijn lichaam.

Als de operatie goed verloopt ben ik daarna van mijn tumor af. Ik ben heel benieuwd wat de chirurg en de oncoloog mij gaan vertellen 19 september. Dan hoop ik alle informatie te krijgen die ik nodig heb om de operatie ook mentaal aan te kunnen. Zoals ik eerder geschreven heb, echt die operatietafel op te willen. Zo moeilijk moet toch dat niet zijn. Wie zou er niet voor tekenen om na een operatie kankervrij te zijn?

Reactie plaatsen

Reacties

Susanne Hamelink
6 jaar geleden

Weer een mijlpaal die spannend is.
Ik hoop dat de scans goed nieuws geven en de tumor dus goed is geslonken!
Sterkte Jos en Tam, we denken regelmatig aan jullie!

Lydie Rijsdijk
6 jaar geleden

Geloof erin Jos. Het komt vast goed. Ik lees elke dag je blog en vind het knap hoe je alles kan verwoorden. Heel veel sterke en we duimen voor een goede uitslag van de scans.Hartelijke groet.Lydie.

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

ja. Jos, woensdag 19 september is een belangrijke dag want dan krijg je de uitslagen van de scans en krijg je ook te horen wanneer je wordt geopereerd en hoe ze het gaan doen !!!! Hopelijk gaat het allemaal lukken , Jos ! Maar het is wel heel spannend ! Blijf volhouden en.......dan kruip jij zo die operatietafel op ! Héé, héél véél STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!