Jos: "Siësta"

Gepubliceerd op 9 september 2018 om 22:34

Het is lang geleden, maar vanmiddag heb ik een uitgebreide siësta gehouden. Vanmorgen stap ik niet uitgerust uit mijn bed. Ik voel me letterlijk al moe voordat de dag begonnen is. Na de lunch kruip ik terug onder de wol. In eerste instantie denk ik weg te komen met een stukje lezen, maar ik voel al snel dat het een echte siësta wordt.

Na mijn siësta voel ik me een stuk beter. Na het avondeten heb ik afgesproken om een ronde te gaan skeeleren met iemand die in de binnenstad woont. Langs het spoor ligt een mooi geasfalteerd fietspad dus ik besluit op de skeelers naar de binnenstad te gaan om de ronde te gaan skeeleren. We rijden een mooie ronde langs de oostkant van Tilburg. Daarna weer op de skeelers terug. In totaal een ronde van ongeveer 30km.

Op de terugweg is het al donker aan het worden. Ik heb mijn helmlamp en achterlichten aan. Bij een stoplicht haal ik een paar fietsers in. De man zegt dat hij achterom keek maar niet kon plaatsen wat er op hem af kwam. Ze staan te kijken van de snelheid die ik op de wieltjes haal. Ik vertel dat ik op goed asfalt gemakkelijk 25km/h rijdt. De dame van het stel test dat door even naast me te blijven rijden. Leuk, zulke spontane reacties op het skeeleren.

Morgen de MRI-scan.. 19 September bespreken we het resultaat met de chirurg en de oncoloog. Ik ben benieuwd! En nu mijn mandje in!

Reactie plaatsen

Reacties

Esther
6 jaar geleden

Hoi Jos, een lang weekend ride for the roses gehad. Het waren weer super dagen! Genoten samen met je pa en ma.
En je reed mee op ieder zijn begagedrager van de mensen uit Groningen en Zeeland.
Heel veel succes met alles en geniet van het sporten.

Jannie en Rinus de Bel
6 jaar geleden

Het was voor ons ook heel bijzonder Esther het medeleven en die warmte te voelen van onze campingvrienden en de twee vrienden uit Yerseke die met ons meegefietst hebben. Allemaal mensen met ook een eigen verhaal. We hopen dat we de Ride nog jaren mee mogen fietsen. En uiteraard met andere goede doelen mee kunnen doen. Het is zo hard nodig dat er geld is voor de onderzoeken en om de behandelingen zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Samen de strijd aan gaan zodat er voor iedereen een nieuwe morgen is.

Rinus en Marieke
6 jaar geleden

Ja, rust, rust rust !!!!!! Gelukkig kon je na het eten nog gaan skeeleren. Heel leuk dat mensen helemaal niet weten dat je zo hard kunt rijden op zulke "dingen", sorry, skeelers ! Nogmaals succes met de scan en alvast succes met de bespreking met de chirurg en de oncoloog. Heel veel STERKTE !!!!!!!!!!!!!!!!!